Synovec zpěváka Phila Collinse skončil v klepetech! Pašoval 30 kg kokainu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Synovec zpěváka Phila Collinse skončil v klepetech! Pašoval 30 kg kokainu!

Phil Collins
Phil Collins (: ČTK)

Potomci slavných bývají pěkná kvítka. Čerstvě se mezi slavné výtržníky zařadil synovec britského zpěváka Phila Collinse (61) Austin (37). Peruánská policie ho načapala s kokainem!

A rozhodně není žádný troškař – měl u sebe neuvěřitelných 30 kilo tvrdé drogy, která má vzhledem ke své čistotě hodnotu téměř 90 milionů korun!

Z Peru se syn Collinsova staršího bráchy Clivea (71) pokoušel propašovat na své plachetnici kokain do Británie. Policie razii provedla zrovna ve chvíli, kdy se chystal vyplout z přístavu v hlavním městě Lima.

Balíčky s bílým práškem byly důmyslně rozmístěny na různých místech jeho dvanáctimetrové jachty – drogu našli policisté zejména v palivových nádržích a dokonce i v hasicích přístrojích! Hodnota kontrabandu je nejméně 45 milionů Kč, vzhledem k peruánskému původu a nebývalé »čistotě« ale spíš dvojnásobná!

Teď je ovšem v rukou policie – stejně jako nezvedený synovec Phila Collinse. Ten zatím odmítl záležitost jakkoliv komentovat. Austinovi teď hrozí až 15 let vězení

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.