Gábina Partyšová se zhroutila: S manželem přišli o všechny peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gábina Partyšová se zhroutila: S manželem přišli o všechny peníze!

Role se obrátily, Gábina teď drží svého manžela Josefa Koktu nad vodou.
Role se obrátily, Gábina teď drží svého manžela Josefa Koktu nad vodou. (Aha! - David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Odvrací rodinný bankrot! Novopečená moderátorka »primáckého« společenského magazínu Top star Gabriela Partyšová (33) je psychicky na dně. Podle informací deníku Aha! totiž její manžel Josef Kokta (55) nečekaně přišel o většinu majetku. Ten kdysi získal prodejem svého hudebního vydavatelství, později jej investoval do cenných papírů…

Pro ty, kdo Partyšové vyčítali, že boháče Koktu odloudila manželce a dětem kvůli jeho majetku, má teď moderátorka nejpádnější důkaz, že tomu tak nebylo. Kokta prodělal na burze kalhoty a přišel prý o devadesát procent svého majetku, který téměř všechen nastrkal do cenných papírů.

„Gábina byla zvyklá, že ji Pepa finančně zabezpečuje, teď se to však obrátilo. Ona teď všechno táhne sama a naopak živí Pepu,“ prozradil zdroj deníku Aha!

„Je z toho vyčerpaná a unavená, neodmítá žádnou nabídku a pomalu se z té zátěže, kterou má na bedrech, hroutí,“ dodává s tím, že nedávno musela Partyšová dokonce vyhledat pomoc psychologa, v jehož péči strávila několik dnů.

Ta to ale popírá. „V nemocnici ani nikde jinde jsem hospitalizovaná nebyla! U doktora jsem byla v poslední době jen se synem, který byl nemocný,“ tvrdí moderátorka.

O finančních potížích jejího milého si nicméně štěbetá celý showbyznys. Kvůli nim dokonce pár prodává svůj byt na prestižní pražské adrese na Starém Městě v Břehové ulici, který má cenu zhruba deset milionů korun. Za utržené peníze si chtějí pořídit finančně méně náročné bydlení mimo centrum velkoměsta.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
Jirka1313
20. 3. 2012 • 17:01

Už vím. Vy nejste slušný člověk.

p.r.d.e.l..hillarka
20. 3. 2012 • 13:16

Tobě se leda daří hovno. Já, bohatý podnikatel vím jaký to je když se daří

p.r.d.e.l..hillarka
20. 3. 2012 • 13:14

Za to ty nejsi schopnej ničeho vemeno

p.r.d.e.l..hillarka
20. 3. 2012 • 13:13

Co nevíš ty blbe?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.