Hlas Česko Slovenska: Poulíčková si to rozdá s dcerou Černocké! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hlas Česko Slovenska: Poulíčková si to rozdá s dcerou Černocké!

Poulíčková versus Vaculíková
Poulíčková versus Vaculíková (TV Nova)

V duelu hudební show Hlas Česko Slovenska se v neděli utkají dvě ostře sledované soutěžící – Markéta Poulíčková a Bára Vaculíková. Která z nich postoupí do finále?

Markéta Poulíčková se už v hudebním showbyznysu snažila prosadit pod pseudonymem LBP. Bára Vaculíková spoléhá na popularitu své matky Petry Černocké. Obě zpěvačky se setkaly v týmu Pepy Vojtka, který bude mít nesnadný úkol. Do finále může poslat jen jednu z nich.

Dívky své hlasové kvality prokáží v písni Fighter od Christiny Aguilery. Nepůjde ovšem pouze o souboj hlasů - obě se předvedou v sexy minišatech.

„Báro i Markéto, velice před váma smekám, protože jste předvedly opravdový boj. Je to těžké rozhodnutí, protože jsme spolu prožili nějaký čas," ohodnotil jejich vyrovnaný výkon kouč Pepa Vojtek.

Jak to v neděli nakonec dopadne? Na ochutnávku se můžete podívat už teď na videu!

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...


Přečtěte si
nitramkezalb
17. 5. 2012 • 23:14

Přátelé, v neděli 10.6. od 200 vystoupí Zuzka Mikulcová (Hlas Československa) s kapelou G-Divers na společném koncertě s Artmosphere v pražském klubu Popocafepetl..Nenechte si ujít..! ))

mixey
20. 4. 2012 • 17:14

Dcera od Černocké (Bára Vaculíková) se celou soutěž chovala velice trapně a dokonce byla docela dost naštvaná, že byla v týmu Pepy Vojtka. Mohla být ráda, že si ji vůbec někdo vybral! Když tam jde s rockovou písničkou, tak je více než pravděpodobné, že si ji vybere rockový porotce. Bára Vaculíková se celou soutěž tvářila namachrovaně. Když vypadla ze soutěže, tak mohla projevit nějakou emoci a ne, že se tam bude zhuleně chechtat a říkat: "Jó jó, to je dobrý, super!". To bych radši projevila emoci, protože by se to tam hodilo a netvářila bych se namachrovaně jako nějaká husa!

haidarabad
18. 3. 2012 • 16:37

Že je tlustá není argument, to je jen smutnej fakt

teufel
18. 3. 2012 • 11:22

Není mě sympatická ani jedna,ale Poulíčková zpívá určitě líp.Ovšem argument,že je někdo tlustý,to je fakt k smíchu...nebo spíš k pláči.

haidarabad
18. 3. 2012 • 09:19

Oproti protekční dcerce Černocký, která se už 15 let snaží se přes matku nějak zviditelnit - v každým článku o starý Černocký je zmínka a fotka mladý, že jim to není trapný - má Markéta P. hlas, Bára V. nemá žádný a může zpívat jen sbory. Je tlustá jak p....e a na víc než na sbor nemá a mít nebude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.