Šéf matějské pouti Václav Kočka o tajné oslavě 70. narozenin: Dary zabraly čtyři stoly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šéf matějské pouti Václav Kočka o tajné oslavě 70. narozenin: Dary zabraly čtyři stoly!

Takhle se v Obecním domě veselil se svou širokou rodinou.
Takhle se v Obecním domě veselil se svou širokou rodinou. (Jakub Ludvík, foto Aha! – Alexandr Malachovský, ČTK)

Nejslavnější kolotočář v Česku Václav Kočka tento týden oslavil své 70. narozeniny. Narozeninový mejdan si ale užil o trochu dříve a přímo v luxusu pražského Obecního domu. Deníku Aha! se Kočka pochlubil, co dostal a kdo mu udělal největší radost. A přiznal, že slzy dojetí mu tekly proudem!

Pane Kočko, popište, jak to vše probíhalo? Těšil jste se?

„Oslavy rodina chystala potají od listopadu. Věděli, že nic slavit nechci. Tvrdili mi, že mi chtějí ukázat, kde se bude ženit můj vnuk. No a všude byla tma, a když jsem vešel do sálu, tak se všechno rozsvítilo a dvě stě lidí tleskalo.“ (dojímá se téměř k slzám)

A jaké dary byly pro oslavence připraveny? Pochlubte se.

„Byly toho čtyři plné stoly! Různé dárkové koše s alkoholem a obří dort přes jeden stůl ve tvaru celého Výstaviště i s marcipánovým kolotočem! Ale nejedl jsem ho, ani kousíček, mám cukrovku. Rozkrájela si ho vnoučata.“

Nejkrásnější dar jste asi dostal od manželky Olgy, viďte?

„Jo, tenhle prsten. Udělal mi velkou radost. (prohlíží si masivní prsten z bílého zlata) A fotil mi tam jeden z nejznámějších fotografů – Jakub Ludvík. Znáte ho? To bude pěkná památka.“

Máte na stole láhev vincentky. To byly ty oslavy tak bujaré, že se ještě léčíte?

„Ale houby. Já jsem špatný z úplně něčeho jiného. Otevírá se mi kudla v kapse, když slyším jméno Ďuričko.“

Tolik vás rozčílilo, že žádá obnovu procesu?

(rozezleně) „Normálně mi popravil syna a ještě má tu drzost, že chce nový proces a nižší trest! Já mám od té doby zničený život, manželka nervy nadranc. Najali jsme si i detektivy, aby zjistili, kdo na objednávku Ďurička pořád píše ty nenávistné komentáře na naši rodinu. Že by nás měli vystřílet všechny. Kobercový nálet a podobně…“

Takže klid moc nemáte. Zítra navíc začne matějská, takže máte rušno.

„Jo, jsem tu každý den od půl osmé ráno až do noci. Já snad letos pojedu i na tu dovolenou, kde jsem nebyl spoustu let, jak mě to tu všechno štve. Vždyť jsem buď na Výstavišti, nebo na hřbitově u syna…“

Kdo je Bohumír Ďuričko?

Hoteliér (58) v roce 2008 zastřelil na křtu knihy Jiřího Paroubka v pražské restauraci Monarch Václava Kočku mladšího (†40) a za to si odpykává trest 12,5 roku vězení. Teď žádá soud o nový proces.



Přečtěte si
24244
6. 4. 2012 • 16:54

Lidi,nechte už rodinu Kočků na pokoji a nezáviďte jim úspěch.Kdyby se všichni ke příbuzným chovali tak krásně a s úctou. Pan Kočka je slušný, pracovitý člověk a má můj obdiv že v 70 letech ještě řídí pouť v Praze.

kamcerka
4. 3. 2012 • 15:37

Kočkovi jsou normální cigáni původem ze Slovenska!!!! Je to zajímavé, že to ještě nikdo nezmínil... Jsou to tupci (hlupáci), kteří umí jako všichni cigoši jenom krást. Kdo slyšel "mluvit" jeho podvodného vnuka v "soukromých dramatech" si mohl udělat obrázek. Takových lidí není škoda!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.