Poslanec a hokejista Jiří Šlégr: Prý moc stojí o střídavou péči dcery Jessi... K soudu ale nepřišel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poslanec a hokejista Jiří Šlégr: Prý moc stojí o střídavou péči dcery Jessi... K soudu ale nepřišel!

Jiří Šlégr s dcerou Jessi Kateřinou, kterou by chtěl získat do střídavé péče. Do jednací síně k prvnímu stání ale nepřišel…
Jiří Šlégr s dcerou Jessi Kateřinou, kterou by chtěl získat do střídavé péče. Do jednací síně k prvnímu stání ale nepřišel… (Profimedia.cz, ara)

Bývalý hokejista a poslanec Jiří Šlégr (40) se konečně po dvou letech začal zajímat o svou třináctiletou dceru Jessi Kateřinu. Najednou ji chce do střídavé péče, přestože se o ni od chvíle, kdy se odstěhoval za svou milenkou Lucií Královou (30), starala manželka Kateřina (40).

Na včerejšek bylo nařízeno první soudní jednání o opatrovnictví nezletilé dcery, jenže »milující tatínek« se k soudu vůbec nenamáhal dorazit! „Má neodkladné pracovní záležitosti,“ omlouvala svého klienta zastupující advokátka.

„On mi chce vzít dceru? Že se o ni prý nestarám? Já jsem s ní denně, jezdím s ní každý víkend na závody, vařím, peru, uklízím, peču, celý život se o ni starám. On dokonce chtěl, ať nepracuju a jsem doma s dítětem,“ slzela Kateřina Šlégrová po skončení soudního jednání, které bylo i bez mužovy přítomnosti velmi emočně vypjaté.

Ona se totiž, na rozdíl od k politice přeběhlého hokejového šampiona, k soudu dostavila. Soudkyně mosteckého okresního soudu Marie Tesařová tak neměla příležitost vyslechnout oba rodiče. A tedy ani možnost vynést ve věci jakékoli rozhodnutí.

Ve hře je nejen opatrovnictví, ale také výživné na dceru. Matka Kateřina požaduje po otci 80 tisíc korun měsíčně, on je ochotný přispívat částkou 20 tisíc korun měsíčně. Za skoro dvacet let kariéry přitom vydělal sumu bezmála 350 milionů korun (200 milionů čistého)!

Peníze jsou však v tomto sporu až na druhém místě. Kateřina Šlégrová si totiž nepřeje, aby nadějná krasobruslařka musela pravidelně pendlovat mezi dvěma rodinami.

„Já jsem nikdy nebránila Jiřímu ve styku s dcerou. Nevím, proč najednou vyžaduje střídavou péči; tolik mi to ubližuje... On dokonce navrhl, aby byla Jessica vyslýchaná u soudu. To je to poslední, čemu bych ji chtěla vystavit! Tím by byla naprosto zásadně otřesena psychika naší dcery, na to nikdy nepřistoupím!“ naříkala zdrcená Šlégrová.



Přečtěte si
jchj
1. 3. 2012 • 19:29

Pamatuji se na clanek o Slegrovi,kdy jeho tatinek rikal,,no uceni mu moc neslo ale hraje dobre hokej - GUMA !!! a pak se dal dohromady s Paroubkem,to hovori i o jeho moralnim kreditu,co chcete od socialnich demokratu,vlastne PARDON - ted jsou to LVI .................

hejhej
1. 3. 2012 • 17:16

holograf
1. 3. 2012 • 11:54

doufám, že to Jirka vyhraje a ona nic nedostane, nebo úplný minimum třeba 5 tisíc mesíčně. Nojo ona je hrozná chudinka ubrečená, doufám že se v soudkyni probudila ženská sounáležitost..pche. Šlégrová měla hrozný práce, to je snad normální, že se máma postará, Jirka se zas postaral o prachy, ale teď má novou, tak ať kouká Kateřina letět do práce, jestli teda něco umí.

pelagie
1. 3. 2012 • 09:00

Protože mu mozek spadl do kalhot, to je jasné . On nikdy žádný zázrak nebyl, proto ta přezdívka Guma , ale to co ukázal nyní hovoří za vše . Hanba ....

alexandral
1. 3. 2012 • 08:21

Je to vsude stejne,at je to hokejista nebo fotbalista.Nikdo nema cas,ale chteji deti do stridave pece.Smesne!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.