Marcela Augustová: Sousedi ji vypudili z bytu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marcela Augustová: Sousedi ji vypudili z bytu!

Marcela Augustová zůstane.
Marcela Augustová zůstane. (ČT, Profimedia.cz)

Moderátorka Marcela Augustová (46) žije v přepychu! Patří mezi stálice České televize, a tak si může dovolit postavit dům v přírodním parku Ještěd. Vlastní i byt v Liberci, z něhož se však musela přestěhovat kvůli problémům se sousedy.

Třetí manžel Marcely Tomáš je stavař, a tak se o nový dům postaral sám! Cihlová vila je díky dřevěnému obkladu velice vkusná. Augustová se do nového domu přestěhovala před sedmi lety z bytu v rodném Liberci.

Mohli za to sousedé. „Marcelu zná celý národ, a tak se setkává se závistí. Nebylo tomu jinak i u jejích sousedů, kteří jí dělali v baráku peklo,“ prozradil deníku Aha! její kolega z České televize.

Hodnota rodinného domu s rozlehlou zahradou a třípokojového bytu v Liberci činí kolem deseti milionů korun! „Nechci o tom mluvit,“ vzkázala Augustová přes Michaelu Fričovou z tiskového oddělení České televize. Nestárnoucí moderátorka zřejmě stále bojuje s velmi častou českou vlastností – závistí.



Přečtěte si
p3p3
15. 4. 2020 • 19:17

Zapomněli jste, jak parta spacákových redaktorů manipulovali se zprávami. A že jich tam zůstalo dost. Většina z nich jsou přisluhovači starých struktur a mohl bych ve výčtu pokračovat.....-)

lyznik008
1. 3. 2013 • 09:28

U článku neotevřeli zřejmě pro jistotu diskuzi s tím,že tento starší čl.už nikdo nebude otevírat.Nevím kdo chce Augustovou popularizovat.Včera byl podobný pokus v Blesku,kde vyhlásili anketu O nejlepší moderátorku a manipulací neustále vedly právě Augustová a další z ČT.Lidé tam v diskuzi psali proti a bylo jasné,že jde o manipulaci,tak tuto anketu stáhli a vymluvili se,že byla napadena hackery.

bernadette
28. 2. 2013 • 15:51

Škoda, že si nějakou kritiku televize nedovolila ještě za totáče. To byla poslušná a vyplatilo se jí to. Nemám ji ráda, stejně jako všechny kariéristky, které se udrží za každého režimu, protože ví přesně kdy je lepší držet hubu a krok.

lukreciaborgia
3. 4. 2012 • 17:23

Marčelína má taky dva vykutálené spratky,kteří,ač nic nedokázali,stále sousedy šikanovali.Marcela je neuvěřitelná suverénka,které se nikdy nic nemůže stát.Je taková kariéristka,že s ní nevydrželi ani dva manželé.Teď 3 manželovi dohazuje kšefty,proto je bohatá.Ale jinak je odporná namyšlená sůva,kterou nemám ráda od prvních okamžiků v roce 90,kdy přestala uvádět Studio mladých,pod hlavičkou SSM a vrhla se na charitu a politiku.Zejména ta politika,ta ji sedí.Já osobně ji ráda nemám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.