Iveta Bartošová: Jen o vlásek unikla smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Iveta Bartošová: Jen o vlásek unikla smrti!

Po vyšetření na neurologii byla Iveta sanitkou převezena do jiného pavilonu na internu. Měla poraněný obličej.
Po vyšetření na neurologii byla Iveta sanitkou převezena do jiného pavilonu na internu. Měla poraněný obličej. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Výjezdy záchranky před vilu zpěvačky Ivety Bartošové (45) jako by se stávaly pravidelností. Včera odpoledne v Uhříněvsi opět zasahoval lékař. Iveta podle dostupných informací upadla do bezvědomí.

Že by zase kombinace léků a alkoholu? Nebo jeden z dalších pokusů o sebevraždu? Záchranáři se v domě nezdrželi příliš dlouho. Po nezbytném ošetření byla zpěvačka převezena do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. „Byla přijata na neurologické oddělení,“ řekl nám dobře informovaný zdroj. Večer ji ale s poraněným obličejem převezli na internu.

Nebýt ochránce Josefa Rychtáře (53), který se objevil v domě zpěvačky, už by zřejmě nebyla mezi živými. Vždyť na život si už sáhla nesčetněkrát. Ještě dopoledne se Rychtář zdržoval v říčanské vile, kde žije s manželkou Darinou. Deník Aha! samozřejmě mluvčího a pečovatele Ivety Bartošové okamžitě kontaktoval.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Zmohl se však jen na ubohé tři slova. „Jděte do hajzlu!“ zaštěkal do telefonu a zavěsil. Nakonec ale přece prozradil, co se vlastně stalo. „Povídali jsme si, já si řešil svoje záležitosti, a najednou jsem uviděl něco strašného, co bych už nikdy v životě vidět nechtěl,“ řekl Super.cz a všechny okolo až nápadně ujišťoval, že nešlo o sebevraždu. Podle fotografií měla Iveta poraněný obličej, zřejmě jak spadla a přišla o vědomí.

Co se ale vlastně stalo v domě Ivety Bartošové? Rychtář po celou dobu sledoval, jak záchranáři přivádějí k životu jeho milou. Když konečně odjela záchranka, nechal zablokovat silnici.

Ani tento šílený manévr nechtěl vysvětlovat. „Teď budete čekat, až vás pustím, chcípáci. A klidně si zavolejte policajty, šmejdi,“ řval jen na všechny okolo. Jak je jeho dobrým zvykem, stihl napadnout kameramana a pak se vplížil do zpěvaččina domu, kde zřejmě vyčkával na první pozitivní zprávy.

Nám tyto zprávy poskytla mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová. „Došlo k náhlému zhoršení zdravotního stavu. Po ošetření na místě byla pacientka předána do adekvátního zdravotnického zařízení. Její stav není vážný,“ řekla Ernestová.

Iveta v posledních měsících několikrát navštívila nejen chirurgické oddělení, ale i psychiatrickou ambulanci. V říjnu podstoupila operaci ramene, to ale bylo všechno dopředu naplánované.

Tentokrát došlo k nečekanému kolapsu. A nebylo to poprvé. Vždyť loni v srpnu se v domě odehrál podobný incident. Předcházelo tomu nervové zhroucení kvůli vážné dopravní nehodě, která se stala při jejím návratu z Itálie od tehdejšího milence Domenika Martucciho. Po třech dnech hospitalizace tehdy Iveta podepsala revers a opustila nemocnici.

Útočištěm se jí stala vila Josefa Rychtáře, jenž si ji vzal pod svá ochranná křídla. Ani včera ale nedokázal zabránit tomu, aby zpěvačka neskončila v nemocnici.

Kde a jak dlouho se Iveta poslední rok léčila?

Červen 2011 - Psychiatrická klinika Karlovy Univerzity. Pobyt: 2 dny

Její tehdejší přítel Domenico Martucci zůstal pracovně v Itálii, což vedlo opět k depresím a paranoii, že ji někdo sleduje. Zabarikádovala se ve svém domě. Až její bývalý manažer Richard Dušák ji přemluvil, aby se šla léčit. Na psychiatrii ale vydržela pouhé dva dny. Poté odjela s Martuccim do Itálie...

Srpen 2011 - Nemocnice Pod Petřínem. Pobyt: 3 dny

Její psychický stav se zhoršil po autonehodě, která se stala při návratu od milence Martucciho z Itálie. Při neštěstí málem přišel o život její syn Artur, což Bartošovou opět skolilo, a dokonce se předávkovala léky. Zhroucenou Ivetu našli záchranáři v koupelně, skoro nevnímala. Odvezli ji do nemocnice Pod Petřínem, kde ale vydržela pouhé tři dny, než podepsala revers. Azyl získala u manželů Rychtářových.

Říjen 2011 - Fakultní nemocnice v Motole. Pobyt: 2 dny

Iveta musela podstoupit operaci klíční kosti, kterou si zlomila po nešťastném pádu ze schodů ještě v domě Rychtářových. Nejdříve jí lékaři řekli, že je to jen naražené, po dvou měsících ukrutných bolestí zjistili, že je to zlomené a musí neprodleně na operaci. Zůstala jí obří jizva. Dodnes kvůli ramenu bere silně utišující léky.

Prosinec 2011 - Psychiatrická ambulance v Praze-Krči. Pobyt: 1 hodina

Bartošové přestaly fungovat antidepresiva, z čehož dostala záchvat a Rychtář ji musel rychle odvézt na ambulanci k doktoru Zajíčkovi, aby jí předepsal nové. Ten jí ale k tomu doporučil dlouhodobou léčbu, kterou samozřejmě labilní zpěvačka odmítla s tím, že je zdravá. Dokonce se s doktorem pohádala a milenec ji odvezl zpět do domu v Uhříněvsi.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
zelena.karkulka
8. 2. 2012 • 20:44

že se ivet svlékla?

montevideo
8. 2. 2012 • 19:08

Prý to bude mít policejní dohru, protože Rychta měl při útoku na fotografa v ruce boxera. Navíc modřiny na Ivetině obličeji nemohly být způsobeny pádem. Takže to asi bylo tak, jak jsme předpokládali.

vesnicankavemeste
8. 2. 2012 • 17:49

krdas. O co, ze je to decathlon ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.