Darina Rychtářová: Rozvod dotáhnu do konce! Chci vidět, jak půjdou k oltáři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Darina Rychtářová: Rozvod dotáhnu do konce! Chci vidět, jak půjdou k oltáři!

Josef Rychtář si konečně bude moci vzít Ivetu Bartošovu, která tolik touží po svatbě.
Josef Rychtář si konečně bude moci vzít Ivetu Bartošovu, která tolik touží po svatbě. (Aha!, ara)

Ochránce Ivety Bartošové (45) Josef Rychtář (53) má strach a obavy z rozvodu, který naplánovala jeho manželka Darina (53). Jenže Rychtářová to myslí naprosto vážně.

„Už nemůžu udělat krok zpátky, ten rozvod dotáhnu do konce,“ vzkázala svému muži žena, kterou Rychtář půl roku vláčel bahnem a veřejně ji ponižoval. Už na začátku ledna Darina Rychtářová podala žádost o rozvod.

„Není to unáhlený krok, všechno jsem si důkladně promyslela, nejednala jsem v emocích,“ řekla deníku Aha!. Ty tam jsou proplakané noci a psychické vyčerpání…

Sám Rychtář si myslí, že za překvapivým rozhodnutím manželky stojí jiný chlap. To však Darina odmítá. „Nemám žádného milence. Mám kamarády, se kterými si zajdu na kafe, ten zájem je příjemný, ale nového chlapa opravdu nehledám,“ ubezpečila nás Rychtářová, která občasnými schůzkami provokuje svého chotě.

Podle našich informací se Rychtář dokonce začal více zajímat o zájmy své ženy, hlídá ji prý na každém kroku. A to manželce samozřejmě lichotí. Své rozhodnutí však nemíní změnit.

I kdyby Rychtář odsunul Ivetu na druhou kolej a dal od ní ruce pryč, Darina na rozvodu trvá. Problém by neměl být, ani co se rozdělení majetku týče.

„Barák, ve kterém bydlím, jsem zdědila po rodičích, takže já zůstanu doma. Svého muže nevyhazuju, ať si tady zůstane i po rozvodu,“ řekla velkoryse Rychtářová, která se nejvíce těší na to, až se její muž znovu postaví před oltář a pojme zpěvačku za manželku.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Ta totiž v posledních měsících po ničem jiném netouží. Vždyť i informace o případně veselce byly jedním z důvodů, proč se Darina rozhodla podat žádost o rozvod. „Chci je vidět, jak půjdou k oltáři,“ těší se Rychtářová.

Jenže Rychtář se tak úplně do manželství s Ivetou nežene. „Svatba nepřipadá v úvahu, proč bych si měl brát právě Ivetu?“ děsí se její ochránce.



Přečtěte si
iruschkaa
7. 2. 2012 • 00:09

pokud chcete videt vulgarni nadavky a psychicke vylevy p. Rychtare lidem o mysli ze IB je k...a tak k videni na strankach facebooku -Iveta Bartovava oficinalni antistranky tam je fakt mazec !!!

salamandr1
6. 2. 2012 • 23:36

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.