Proč čeká milence Bartošové rozvod? Sex s Ivetou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Proč čeká milence Bartošové rozvod? Sex s Ivetou!

Josef Rychtář se snaží zachránit manželství se svou manželkou Darinou, která ho podezřívá z nevěry. Iveta Bartošová se nedočká veselky ani sexu, Rychtář ji prostě nechce.
Josef Rychtář se snaží zachránit manželství se svou manželkou Darinou, která ho podezřívá z nevěry. Iveta Bartošová se nedočká veselky ani sexu, Rychtář ji prostě nechce. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, ara)

Manželka ochránce Ivety Bartošové Josefa Rychtáře (53) nevydržela dále snášet potupné komentáře a výsměch podváděné manželky a konečně podala žádost o rozvod. Důvod? Rychtářův vztah k Ivetě měl podle Dariny přerůst v něco víc než je přátelství.

Došlo ale opravdu mezi Bartošovou a Rychtářem k sexu? „Nikdy! Kdybych si chtěl zašuk…, pelešit se s ní nebo se s ní vyspat, stalo by se to jednou a už s ní dávno nejsem, ale já jsem s ní v životě nespal,“ dušuje se Rychtář, který se teď nesnaží o nic jiného než zachránit své manželství.

„Miluju svou manželku a nestydím se za to, nikdy jsem neřekl, že si chci vzít Ivetu,“ dodává ochránce zpěvačky, která zřejmě už nějaký ten pátek žije v planých nadějích, že se znova navleče do bílých šatů s vlečkou.

Jenže záchrana manželství je podmíněna jasně danou věcí. „Dáš ruce pryč od Bartošové!“ vzkazuje mu Rychtářová. A to on rozhodně nemá v plánu. I když ho zpěvačka nepřitahuje, nesdílí prý spolu lože a jejich vztah rozhodně není intimní, chce jí i nadále pomáhat.

„Já nikdy nic takového neudělám i pod pohrůžkou, že se manželka bude chtít rozvést, jednou jsem se na tu cestu dal a vytrvám. Svatba však nepřipadá v úvahu, proč bych si měl brát právě Ivetu? Kdybych ji tolik chtěl, těžko bych kopal jako býk v aréně za záchranu našeho manželství s Darinou,“ řekl deníku Aha! Rychtář, který si myslí, že jeho žena dělá velkou chybu – žádost o rozvod podávat neměla.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„Ty vztahy jsou tak složité i proto, že má manželka udělala spoustu zásadních chyb. Kdyby jí záleželo na mně a naší rodině, měla Ivetu tehdy nechat u nás doma a ne ji vyhodit. Vždyť byla doma, mohla mít všechno pod kontrolou. Máme dva baráky, tak se to mohlo lehce vyřešit. Jenže ona trvala na tom, že Iveta musí pryč,“ popisuje první neshody ve vztahu manželů Rychtář.

Darina Rychtářová se zatím nechce k ničemu vyjadřovat, její zastupující právnička Věra Sedloňová byla včera velmi zaneprázdněná a odbyla nás strohou větou: „Nemám teď čas, nashledanou.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.