Mirka Čejková o postižené dceři: Jsem zklamaná a pyšná zároveň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mirka Čejková o postižené dceři: Jsem zklamaná a pyšná zároveň!

Čejková se snaží dělat své dceři neustále radost, bere ji proto často do kina na pohádky.
Čejková se snaží dělat své dceři neustále radost, bere ji proto často do kina na pohádky. (Aha!, ara)

Bývalá moderátorka Mirka Čejková (49) se poprvé otevřeně rozpovídala o strastech, které jí přináší výchova postižené dcery Petry (23). Na tu je po životních peripetiích sama, a o to těžší to pro ni je. Navíc se s jejím stavem stále nevyrovnala.

„Na to člověk nemůže být připravený asi nikdy. Nejtěžší je uvědomit si, že nejde o mě, ale o moje dítě, které musí být šťastné. Také si ale pochopitelně někdy říkám, že bych namísto vánoční besídky své dcery ve škole pro postižené mohla sedět třeba na promoci na Harvardu,“ přiznala mírně zklamaná, třikrát vdaná a třikrát rozvedená Čejková.

Ta je ale i přesto na svou dceru nesmírně pyšná, protože každým dnem překonává sama sebe. „Lékaři mě upozornili na limity, přes které se dcera nedostane. Dneska ale vidím, že už je dál, než jsme si dokázali představit,“ řekla s láskou v hlase Čejková v pořadu televize Barrandov Máme dítě.

A za sebe dodala: „Osobně Petře vděčím za to, že hodnoty vnímám úplně jinak a v jistém směru můžu říct, že jsem díky ní kvalitní člověk.“



Přečtěte si
elis3
2. 1. 2012 • 22:01

Podnikateli o patro níže, ty seš fakt idiot, nechápeš, že píšeš hrubky a mondego ti to tady jasně naznačuje? Holt,rád bys byl bohatý, ale rozumem seš fakt hodně chudý vem koště a jdi zametat binec po silvestru, je ho všude ještě plno, myslím v osadách našich méně přizpůsobivých, odkud pocházíš, chápeš, co tím myslím?

elis3
2. 1. 2012 • 21:52

Já to věděla, že bohatý podnikatel je snědé pleti, jen jsem se potřebovala ujistit, že je to opravdu on a je to tak. Navíc je to homosexuál, navštěvuje totiž klub pro tepláky, kousek od nás.Hrůza a to ještě nevíte, jak ošklivý je ve ksichtě. Samý beďary , prostě-hnus!!

mondego
2. 1. 2012 • 21:45

Ujasni si, co chceš napsat. Dlouze přemýšlej a páááák, teprve piš, jsi zdegenerovaný chlapeček , hloupých socek a je to znát!!Jen se divím, že tě máti po té, co tě vyvrhla nenechala v té romské osadě, ze které pocházíš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.