Doktor »čuně« Barták: Už bručí v cele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Doktor »čuně« Barták: Už bručí v cele!

Jaroslav Barták čeká ve vazbě na soud.
Jaroslav Barták čeká ve vazbě na soud. (reprofoto TV Nova)

Jaroslav Barták, chlípný doktor s titulem »MUDr. Čuně«,  už přišel o všechny své výhody, které ve vazbě měl. Z vazební nemocnice, kde měl speciální režim, už byl totiž přesunut do obyčejné cely. A tak bručí jako každý jiný mukl.

Jaroslav Barták nejprve tvrdil, že má potíže s tlakem, poté s očima. Ve vazební nemocnici měl celu sám pro sebe a jeho režim určoval lékař. Nyní však už žádné úlevy nemá. Na cele je se spoluvězněm, vstává v šest hodin ráno a večerku má v devět večer.

„Pominuly důvody, proč by měl mít zvláštní režim,“ uvedl mluvčí pankrácké věznice Jiří Dolejší. Zdá se tedy, že už se chlípnému doktorovi, jehož celkem 12 žen – převážně jeho asistentek – obvinilo z týrání a sexuálního zneužívání, ulevilo.

„K otázkám zdravotního stavu klienta nejsem oprávněna se vyjadřovat,“ prohlásila Bartákova advokátka Klára Slámová. Ještě v září však tvrdila, že lékařský dohled je u Bartáka skutečně nutný a je doporučena další hospitalizace, protože se nejedná o bezvýznamné zdravotní problémy...

Autor:  ryc

Přečtěte si
ko.ko.tek
4. 11. 2011 • 12:28

teď mu tam může leštit čibuka nějaká bachařka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.