Ochrnutá zpěvačka Marika Gombitová (55): 10 let je zavřená doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ochrnutá zpěvačka Marika Gombitová (55): 10 let je zavřená doma!

Ti, co se zpěvačkou komunikují, by se dali na spočítat na prstech jedné ruky. Ke Slavici nemá přístup ani její kolega Miroslav Žbirka.
Ti, co se zpěvačkou komunikují, by se dali na spočítat na prstech jedné ruky. Ke Slavici nemá přístup ani její kolega Miroslav Žbirka. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Mária Rušinová)

Zpěvačka Marika Gombitová včera oslavila 55. narozeniny, žádné bujaré oslavy se však nekonaly. Umělkyně, která je po autonehodě z 30. 11. 1980 už více než třicet let upoutána na invalidní vozík, se uzavřela před světem a nekomunikuje ani s blízkými kolegy. Čím si její okolí vysloužilo opovržení?

Lidé ji na veřejnosti viděli naposledy téměř před deseti lety – to se objevila na galavečeru Zlatý puk. Legendární zpěvačka jinak nevychází ze svého bytu na bratislavském sídlišti Petržalka a s médii nekomunikuje. Jedinou výjimku udělala před čtyřmi lety, kdy poskytla fotografie z jinak neveřejného křtu, který se konal u ní doma – s Mekkym Žbirkou křtili své CD.

Co zpěvačku tolik nahněvalo, že se s nikým nechce vídat? Možná pomluvy, které se z klubka těch několika přátel, které si pustila k tělu, vyklubaly. Třeba ta, že měla sexuální vztah se svou letitou ošetřovatelkou Evou, s níž žila sedmnáct let.

„Když vám někdo pomáhá a bydlí dvě ženy pod jednou střechou, neznamená to, že spolu mají lesbický vztah.

Nikdy jsem žádný vztah se ženou neměla. Já se teď chci znovu zamilovat. Čekám na muže svých snů. Zprávy o mé sexuální orientaci byly vůči mně velmi kruté,“ zlobila se Marika, která se po tomto skandálu opět uzavřela ve své ulitě.

Další útok, který ji odradil od kontaktu s kamarády a veřejností, se odehrál po pohřbu jejího otce. Na něj totiž ochrnutá Marika nepřijela, a opět si za to vysloužila kritiku. Své kamarády nepochválila ani za to, že o ní před lety poskytli rozhovor pro neautorizovaný životopis, v němž se o sobě dozvěděla řadu pikantností – třeba že jejím milencem byl i český zpěvák Milan Drobný...

V současnosti se prý Marika chce zbavit jednoho z posledních lidí, kteří jí zůstali – své »nové« ošetřovatelky Radmily. Tu už zpěvačka vyhodila víckrát, ale vždy ji po pár týdnech přijala zpět. Tentokrát je to prý ale vážně. Nechce u sebe mít nikoho, kdo by jí »viděl pod kůži«. U Mariky se proto momentálně zaučují dvě nové pečovatelky...

Její poslední veřejná vystoupení...

SRPEN 2002

Její úplně poslední vystoupení na vyhlášení ankety Zlatý puk 2002, které přenášela STV1

DUBEN 2002

Při finále Miss ČR 2002 v brněnském Boby centru sklidila Marika za píseň Vyznanie větší aplaus než Kateřina Průšová, která vyhrála i se zasádrovanou rukou...

LISTOPAD 2001

Duet s Mekim Žbirkou na vyhlášení ankety Slávik 2001



Autor:  Lucie Šaléová

Přečtěte si
rejpal3
25. 10. 2012 • 16:16

Ztichni, debiiile, ty by ses dávno oběsil - na jejím místě...

rejpal3
25. 10. 2012 • 16:14

Myslím, že Marika se nelituje, jen s hrůzou zjistila, že se téměř nikomu nedá věřit. Víte, přátelé, když máte nějaký vážný problém, jste k pomluvám citlivější - ani je nedokážete pochopit, protože to je taková malost, že by z toho člověk až brečel. Ale Mariko, jsou lidé, které bys k sobě pustit měla. Třeba Miro Žbirka, který by ti vědomě nikdy neublížil. Zavírat se před světem znamená dávat pomluvám za pravdu. Vyjeď ven a ukaž světu svou rozjasněnou tvář.

jiriforman
15. 9. 2011 • 15:56

No, o takovou transku, jako jsi ty rádobybohatý podnikateli, bych opravdu ani okem nezavadil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.