Benátky ovládla ženská krása: Dorazily Winslet, Knightley a Paltrow! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Benátky ovládla ženská krása: Dorazily Winslet, Knightley a Paltrow!

Filmové krásky v Benátkách
Filmové krásky v Benátkách (koláž Ahaonline.cz)

Do Benátek v těchto dnech přijíždějí největší filmové hvězdy, aby zazářily na filmovém festivalu. Letos zde zatím nejvíce oslnily Kate Winslet (35), Keira Knightley (26) a Gwyneth Paltrow (38). Která z nich je největší ozdobou festivalu.

Kate Winslet na červeném koberci nadchla rafinovými šaty, která zdůraznily její dokonalé ženské křivky. Kombinace bílé a černé barvy zdokonalila její pas a její silueta tak byla v Benátkách, kam přijela prezentovat film Mildred Pierce, doslova k nepřehlédnutí. Kate Winslet dnes vypadá podstatně lépe, než před 14 lety, kdy zazářila v Titanicu.

Překvapením festivalu byla Keira Knightley, která se během jediného dne změnila k nepoznání. Zatímco na tiskovou konferenci k filmu Nebezpečná metoda dorazila za doprovodu Viggo Mortensena v letních šatech s nápaditým potiskem, na slavnostní premiéru zvolila image dámy z počátku minulého století.

Výlet do Benátek si udělala i nestárnoucí Gwyneth Paltrow. V odvážných oranžových šatech ukázala, že stále patří k nejkrásnějším hollywoodským herečkám. Na premiéru filmu Nákaza přišla v elegantních bílých šatech jako pravá festivalová hvězda. V akčním thrilleru hraje společně s Mattem Damonem, který v Benátkách překvapil nezvykle krátkým sestřihem.

Prohlédněte si filmové krásky v galerii a zvolte tu nejatraktivnější!

Anketa

kdo byl nějvětší ozdobou benátského festivalu?
Celkem 167 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.