Gábina Partyšová: Na Staromáku ji ošetřovala záchranka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gábina Partyšová: Na Staromáku ji ošetřovala záchranka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Přímo v centru Prahy musela kvůli Gábině Partyšové (33) zasahovat záchranka. Moderátorka si totiž ošklivě poranila ruku…

Ošetření záchranářů u ní ale proběhlo jen preventivně. Partyšová se ujala role figurantky a na akci Praha dětem předstírala zranění, aby její účastníci věděli, jak se v podobné situaci zachovat.

Na Staroměstském náměstí se sešla spousta celebrit, které si se svými dětmi přišly užít konec prázdnin. Nástupu do školky se dočkal i syn Partyšové Kristián. Gábina doufá, že se mu podaří závislost na mamince překonat. Její kolegyně Eva Decastelo přivedla obě své děti, Michálka i Zuzanku.

Svou rodinkou se přišel pochlubit i herec a režisér Petr Jákl, který je iniciátorem sportovně-kulturní akce Praha dětem.

„Myslím si, že spousta rodičů zapomíná na jednoduché věci  jako jsou třeba bezpečnostní helmy, na pravidlo, že tramvaj má na přechodu pro chodce přednost, nebo na to, jak může být bezpečnostní fólie na skle užitečná. Sám bych ji uvítal, když jsem jako malý kluk při honičce se sestrou proskočil skleněnými dveřmi a byl jsem celý pořezaný. A tak jsem začal přemýšlet o tom, že bych na problémy bezpečnosti upozornil,“ řekl Jákl o svém projektu. Děti se díky němu poučily o bezpečnosti a zároveň si užili vystoupení novopečené babičky Dády Patrasové nebo živého hada a medvěda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.