Mirka Čejková a Marek Vít: Už jsou rozvedeni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mirka Čejková a Marek Vít: Už jsou rozvedeni!

Marek Vít Čejkovou údajně napadnul
Marek Vít Čejkovou údajně napadnul (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

U pražského soudu dnes proběhl ostře sledovaný rozvod mezi moderátorkou Mirkou Čejkovou (48) a podnikatelem s temnou minulostí Markem Vítem (40).

Bývalý pár u soudu příliš času nestrávil, jejich manželství bylo ukončeno během pouhé půl hodiny! Čejková i Vít mají s rozvody bohaté zkušenosti. Pro oba je to už třetí zkušenost.

U soudu se ukázalo, že jejich předmanželská smlouva je neplatná, protože nebyla notářsky ověřena.

Rozchod Čejkové a Víta byl pořádně bouřlivý. V červnu moderátorka tvrdila, že ji manžel napadnul. Vít vše popíral a tvrdil, že si útok vymyslela.

Čejková si Víta vzala v roce 2005 ve věznici, kam se dostal kvůli finančním podvodům.



Přečtěte si
setroseuros
17. 3. 2016 • 14:13

Kazdy je strujcem sveho stesti. ! O to min chapu , ze i kdyz ji kolegove varovali, a ona si ho presto veme a navic, ve vezeni, kde prave,, odpociva .,, Uz na pohled se k sobe nehodi. Ona jemna , mala a on nečitelnej obr , ktrery kdyz udre , tak zena musi preletet i stenou. Navic hrabive cune, ktere mysli jen na sebe na ukor detí. Ale karma ho dobehne !! Snad se uz ma p. Mirka dobre a uz si uvedomi, ze zadny cizi chlap nestoji za to. Deti jsou predci prednejsi a hlavne jsou jeji krev!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.