Natálie Kocábová: Vdávala se na pláži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Natálie Kocábová: Vdávala se na pláži

Svatební fotka Natálie Kocábové
Svatební fotka Natálie Kocábové (Facebook)

Zpěvačka, spisovatelka a v neposlední řadě také dcera bývalého ministra Michaela Kocába (57), Natálie Kocábova (27), se na facebooku pochlubila svou svatební fotografií.

Na chvíli, až si se Štěpánem Vránou řeknou své "Ano", čekala dostatečně dlouho a měla čas vše si dobře promyslet. U Natálie se nedalo čekat, že se spokojí s klasickou svatbou. Se Štěpánem si věrnost slíbili moře.

Kocábová, která má s Vránou sedmiletého syna Vincenta, ale překvapila svými šaty. Romantickou nevěstu v honosných šatech s vlečkou by od autorky morbidních románů a veršů čekal málokdo. Ukázala Natálie konečně svou pravou tvář?

Dlouho zvažovanou svatbu stihla předtím, než jí tatínek pořídí nevlastního sourozence. Jeho milenka Lejla Abbasová s ním totiž čeká dítě.



Přečtěte si
egyptanka
30. 8. 2011 • 14:32

a nechapu jak se mohla zahodit s takovym opicakem. Jejich dceru plne chapu. O jeho exoticke milence se vyjadrovat radeji nebudu. Te uz nerozumim vubec. Jde tady snad o prachy?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.