Řepková vzkazuje: Vlaďko, vrať všechno, co ti Tomáš koupil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Řepková vzkazuje: Vlaďko, vrať všechno, co ti Tomáš koupil!

U Řepkových je kvůli Vlaďce dusno...
U Řepkových je kvůli Vlaďce dusno... (koláž Ahaonline.cz)

Až doteď to byl úsměvný a pikantní románek mezi slavným fotbalistou Tomášem Řepkou (37) a sexy modelkou Vlaďkou Erbovou (30), v němž byla »otloukánkem« Řepkova manželka Renata (38). Teď se karta obrací. Protože právník podváděné manželky zjistil, že Erbová utrácí přes milencovu kreditní kartu horentní sumy z dosud nerozděleného jmění manželů, bude muset modelka peníze vracet. Jinak půjde k soudu

Začalo to částkou 420 tisíc korun, kterou Řepková požaduje po Černošické obchodní a realitní, které Řepka platí nájemné (120 tisíc Kč/měsíc) za dům v Černošcích a jejíž majitelkou je Erbová.

„Nájemné je hrazeno z finančních prostředků, které doposud nebyly vypořádány, a tudíž má paní Řepková možnost dovolat se takzvané relativní neplatnosti, což bude ve svém důsledku znamenat, že Černošická obchodní a realitní, tedy Erbová, bude muset vracet polovinu z jí vyplacených částek,“ řekl už v úterý právník zastupující Řepkovou Miroslav Duda.

Včera vyšly najevo další skutečnosti: Řepková má právo žádat polovinu z luxusního vozu BMW X5, který Erbové sparťanský fotbalista koupil, a dokonce i polovinu z nábytku, který modelka pořizovala do honosné vily. Dle informací, které má Dudova právní kancelář k dispozici, totiž modelka několikrát v obchodech s nábytkem použila fotbalistovu platební kartu.

V důsledku může manželka bohatého fotbalisty klidně požadovat i polovinu částky zaplacené za drahé klenoty, které Erbová od Řepky dostala ke svým nedávným 30. narozeninám.

„Jde o peníze, které patří do společného jmění manželů a doposud nebyly rozděleny. Je tedy logické, že se musí dělit rovným dílem mezi panem Řepkou i paní Řepkovou,“ dodává Duda

Co na to Řepkova advokátka?

Jak se k  záležitosti staví advokátka Dalila Pelechová, která zastupuje Tomáše Řepku? „Já se k tomu nebudu vyjadřovat. Nevím, co oni tvrdí, a vzhledem k tomu, že nemám k dispozici žádnou žalobu, ale pouze citaci tvrzení, nebylo by mé vyjádření adekvátní,“ řekla deníku Aha! Pelechová, která je zaskočena tím, že informace se dostala do médii a nebyl upozorněn daný subjekt.

„Takovéto chování není zcela běžné a standardní, aby jedna strana sporu nevěděla o tom, co bude činit druhá strana, která informace poskytuje přes média,“ tvrdí Pelechová.

„Pan Řepka není žádný kaskadér ani ekvilibrista, nemá zájem paní Řepkovou okrást.“O vyjádření jsme požádali i Vlaďku Erbovou, které se spor bezprostředně týká, ta nám však jen odepsala, že má jednání, a pak už nezvedala telefon



Přečtěte si
babcahanca
13. 8. 2011 • 13:14

Nevím, co by paní Řepková ještě chtěla, dostává alimenty na děti 130.000,-- (myslím), v jiných rodinách tátové donesou třeba 15.000,-- + mateřská matky a musejí z toho vyžít celý měsíc.

mirunkas
13. 8. 2011 • 08:10

dobrej postřeh

mirunkas
13. 8. 2011 • 08:08

mlčte už,paní Erbová

mirunkas
13. 8. 2011 • 08:07

Nebo že by nám svůj názor tady veřejně vnucovala paní Erbová?

mirunkas
13. 8. 2011 • 08:06

Pane Řepko,nerozčilujte se,škodí to zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.