Premiéra filmu Auta 2: Kotek v autě nadává, Ruppert v něm měl sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Premiéra filmu Auta 2: Kotek v autě nadává, Ruppert v něm měl sex!

Režisér Vojta Kotek se svými ovečkami Matějem Ruppertem, Ivanou Andrlovou a Petrem Novotným.
Režisér Vojta Kotek se svými ovečkami Matějem Ruppertem, Ivanou Andrlovou a Petrem Novotným. (Foto Aha! – David Kundrát)

Na slavnostní předpremiéře animovaného 3D filmu Auta 2 se hlasy nablýskaných dopravních prostředků svěřily, jaké nejkurióznější zážitky v autě zažily.

„Měl jsem samozřejmě i takové ty klukovské intimní zážitky, ale také jsem se v autě třeba podělal a táta kvůli mě boural. V obou případech jsem ale byl malý,“ smál se Matěj Ruppert (33), který si ve své první dabingové roli vystřihl namyšlenou italskou formuli Francesca.

„Vojta Kotek mě neustále chválil. Byl jsem tam jen já, on, zvukař a nad námi se vznášel můj talent a nadání,“ vtipkoval Ruppert, který je Kotkovi za tuto zkušenost vděčný.

„Režíroval jsem české znění už u čtvrtého animovaného filmu a obsazení Aut bylo skvělé,“ pochvaloval si Kotek (23), který si za volantem rád pěkně zanadává.

„To asi každej, zvlášť při té dopravě v Praze. Krom toho já jsem pořádný smolař a neustále mě staví policajti nebo píchnu kolo. Někdy rovnou i dvě,“ dodal Kotek, který si také pár autíček nadaboval.

Auta 2 porazila i Harryho Pottera

Animovaný film Auta 2 dorazil do českých kin v plné formě a během svého premiérového víkendu za sebou nechal veškerou konkurenci. Nové dobrodružství Bleska McQueena a Buráka si nenechalo ujít 68 456 diváků. Filmu Auta 2 tak podlehnul i poslední Harry Potter, který měl o 22 tisíc diváků méně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.