Liška má náhradu za nevěrnou manželku: Našel jsem si ženu na styk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Liška má náhradu za nevěrnou manželku: Našel jsem si ženu na styk!

Pavel Liška začíná točit po boku krásné Katarzyny Zawadzké.
Pavel Liška začíná točit po boku krásné Katarzyny Zawadzké. (Aha! – Marek Pátek)

Herec Pavel Liška (40) už delší čas obráží veškeré společenské akce bez své nevěrné manželky Kristýny Lišky Bokové (29). Až na karlovarském festivalu ale prozradil, že už má náhradu.

„Našel jsem si ženu na styk, je nádherná. Budeme se spolu milovat,“ přiznal Liška. Kdo je onou tajemnou milenkou? „Je to Katarzyna Zawadzka, vycházející polská hvězda,“ dodal komik.

„Nebudeš provozovat opravdový styk, rád bych ti řekl, že půjde jen o filmové milování,“ zdůrazňoval ale Liškovi jeho kolega a zároveň koproducent nově vznikající komedie Polski film Tomáš Motonoha.

Film bude režírovat další herec – Jan Budař. „Je to zvláštní, že nás bude režírovat Honza, ale já to mám vyřešené, na place budu jeho podřízený a co se týče filmu nadřízený,“ smál se Matonoha, který už dnes odváží svůj herecký ansámbl do Prahy, kde proběhne první klapka k filmu, jenž získal polskou dotaci dvanáct milionů korun.



Přečtěte si
ivoadler
10. 7. 2011 • 11:35

to je Liška. Liška je čím dál ochechulóznější a taky čím dál víc chlastá. A ta huba nakřivo ukazuje na pokřivený charakter

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.