Nevěrník Jan Hrušínský: Koupil statek za 7 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nevěrník Jan Hrušínský: Koupil statek za 7 milionů!

Jan Hrušínský a Miluše Šplechtová manželské problémy překonali.
Jan Hrušínský a Miluše Šplechtová manželské problémy překonali. (Aha! – Karel Kopáč)

Statek za 7 000 000 je  lepší!

Hvězda »prima« seriálu Cesty domů Miluše Šplechtová (53) už neřeší, že cesty jejího manžela Jana Hrušínského (56) ještě nedávno nevedly domů, ale za milenkami.

Hvězdný pár své manželství slepil a druhé mízy si užívá na obřím statku, který Honza pro svou rodinu a utišení nevěrného svědomí za sedm milionů korun koupil. Jenže má to háček...

Na venkově si ředitel Divadla Na Jezerce užívá s manželkou Miluší divadelní prázdniny. Statek na návsi před rybníkem si pořídili relativně nedávno. Podle místních, kteří vnitřek znají od bývalého majitele domu, se jedná o obrovský luxus.

Samotný statek tvoří barokní a gotické budovy, stodola, chlévy a špejchar. K tomu všemu patří krásný dvůr, sad s vysokými živými ploty, jezírkem, bazénem, vydlážděným hřištěm a skleníkem. Dohromady sídlo zabírá podle katastru 4372 metrů čtverečních.

„Pan Hrušínský s paní sem jezdí poměrně často, ale většinou ani nevycházejí ven, mají rádi svůj klid,“ prozradil jeden ze sousedů hereckého páru v Dolní Lhotě u Stráže nad Nežárkou. S tím, že stavení je po rozsáhlé rekonstrukci a znalec odhadl cenu na nejméně sedm milionů korun.

Jan ji odkoupil od pražského novináře, který měl problémy s místní radnicí. „Chtěl prosadit dobré věci, ale starostka ho nenáviděla, protože byl Pražák, a proto jeho nápady označovala za pitomosti. A místní ho také nebrali a nesnášeli, jako nesnášejí Hrušínské a další lidi z Prahy – závidí jim majetky, úspěšnost a to, že vidí mindráky místních,“ prozradil další ze sousedů, také původem z Prahy.

Herec ze slavného rodu již vlastní vilu po legendárním otci Rudolfovi (†74) v Praze, a ani zde nemá podle informací deníku Aha! štěstí na sousedy. Ve vedlejším domě totiž nedávno otevřeli erotický klub, a Jan často řeší rušení nočního klidu, nehledě na nepříliš reprezentativní osoby brouzdající mu před vrátky...



Přečtěte si
Thyronx
12. 6. 2012 • 04:24

to je úroveň diskutérů, co? Opavdu typické Česko a sporty č1 Závist a sport č2 pomluvy. Čím primitivnější tím horší. Inteligence národa = nula.

Thyronx
12. 6. 2012 • 04:20

Na jedné straně úspěšní a zaslouženě bohatí, na druhe zívistivý proletariát. Lúza. Pro bohaté je nejlepší bydlet mezi svými-uspěšnými, slavnými a nebo na vesnici kde lidé tolerují. Žiji v USA skoro 30 let a vrátit do Čech bych se právě proto nemohl. Zejména primitivní část obyvatelstva je nesnášenlivá, závistivá, netolerantní, pomlouvačná. A lepší to už nebude. Snad až ta dalží socialismem nezatížená generace bude akceptovat že bohatství a úspěch se dostavuje jen ke vzdělaným a kulturním lidem kteří umí. Kteří za něčím jdou, snaží se, jdou po něčem a umí se radovat i z malých úspěchů. Co je 7 melounů? To tu vydělám za rok, Jan možná i za kratší dobu. A závidím mu? Můj soused ma jachtu a já ne, má větší auta a já jen noveho sporťáka, má hezčí bazén, mám ho za to nenávidět? Bydlím tu na Floridě v novém domě nad 350 metrů čtverečných jako on, jako každý z mých sousedů, každý máme ten svůj kus tropického lesa, vyhřívaný bazén, garáž pro 3 auta, a pořádáme často společná párty, každý přinese něco a neřešíme kde kdo co z toho nakradl. Tady má každý z nás čiste svědomí. Pomluvy a závist se tu nevžily. Opravdu jiný svět. A žije tu v ulici i slovenska rodina se kterou se známe asi 27 let. Život je příliš krátký než abych se užíral nad tím proč a kde má někdo víc než já. Za všemohoucím musíme všichni bez rozdílu. Někdo o něco dřív, někdo později. Bez ohledu mam-li hrad nebo pastoušku.

tatu
8. 7. 2011 • 19:48

To jsou ty dotace na kulturu.To je dotace za jeden rok!!!Kde jsou ty ostatní miliony??Já ho taky nesnáším a nedívám se na žádnou inscenaci kde hraje.Jsem na něj alergická.Nevím proč.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.