Exmanželka Matěje Rupperta Karolína: Bojuje s rakovinou prsu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Exmanželka Matěje Rupperta Karolína: Bojuje s rakovinou prsu!

Matěje Rupperta si Karolína vzala v červenci roku 2007 po půlroční známosti. Brzy ale následoval rozvod.
Matěje Rupperta si Karolína vzala v červenci roku 2007 po půlroční známosti. Brzy ale následoval rozvod. (Aha! – P. Novotný, A. Malachovský, Hermina)

Po Anně K. (45) či Nadě Urbánkové (71) onemocněla rakovinou prsu další zpěvačka. Od listopadu loňského roku o život se zákeřnou nemocí bojuje i exmanželka Matěje Rupperta (33) Karolína (32).

„My už s Karolínou nejsme vůbec v kontaktu, ale samozřejmě jí přeju, aby se uzdravila a vše dobře dopadlo,“ řekl včera Aha! Matěj Ruppert.

„Vyhráno zatím nemám. Není důvod to tajit, naopak. Alespoň se o rakovině prsu bude víc mluvit a ženy budou chodit na preventivní prohlídky,“ řekla na křtu CD kapely BSP, kde zpívá jako vokalistka.

„S chemoterapiemi je spojeno velké vysílení a únava. Ale nešlo odmítnout klukům desku pokřtít,“ vysvětlila Karolína, která má za sebou sérii chemoterapií a operací.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.