Kongres Věcí veřejných: »Domů« je pozval Radovan Vítek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kongres Věcí veřejných: »Domů« je pozval Radovan Vítek!

Radovan Vítek
Radovan Vítek (Aha! – Martin Přibyl)

Strana Věci veřejné (VV) si zvolila ke své konferenci hotel Černigov v Hradci Králové. Na první pohled náhodná volba může odkrývat propojení mezi Vítem Bártou a miliardářem Radovanem Vítkem.

Černigov totiž patří mezi reality, které vlastní právě Vítkovy společnosti. Že tam spojení existuje, dokazuje i fakt, že Bártova ABL zase Vítkovi zajišťuje ostrahu v jeho dalších hotelích...

Český rybníček je jednoduše maličký. Hotel Černigov vlastní společnost Balvinder s. r. o. Jejím jediným akcionářem je podle obchodního rejstříku firma CPI, kterou vlastní Radovan Vítek proslavený rozpoutáním boje o loterijní společnost Sazka.

Bártova bezpečnostní agentura ABL má zase mezi svými klienty Vítkovu síť luxusních hotelů Clarion, kde dělá ostrahu.

„Při volbě hotelu jsme měli jediné kritérium, aby byl v Hradci Králové,“ říká Pavel Dobeš z Věcí veřejných. Kongres stál stranu milion a půl. Vítkův hotel Černigov se příliš neosvědčil. Během konference tam totiž vypadl proud.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.