Simona Krainová: Vyvedla syna do společnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Simona Krainová: Vyvedla syna do společnosti!

Simoně dělala společnost i její sestra Yvonna (vlevo).
Simoně dělala společnost i její sestra Yvonna (vlevo). (Aha! – Martin Pekárek)

Modelka Simona Krainová (38) si roli matky užívá plnými doušky! Všechen čas tráví s půlročním synem Maxem. A když už přece jen vyrazí na nějakou akci, bere ho s sebou.

„Max je dnes za vážného. Vůbec se nesměje. Když na něj dělám bububu, kouká na mě, jako bych byla blázen,“ řekla Nedělnímu Aha! modelka, která by roli maminky nevyměnila za nic na světě.

„Jsem ale ráda, že je tady se mnou manžel a sestra Yvonna, protože si aspoň trochu odpočinu. S malým je to někdy opravdu blázinec. Máme ale veliké štěstí, že je tak hodné dítě, vůbec nepláče, je zlatý,“ pochvalovala si slavná kráska, která dorazila na dětské odpoledne ve Slovanském domě v Praze. Akci moderovala Ester Janečková (38).

„Mám nalitá prsa, dokonce mám pocit, že mi každou chvíli prasknou. Malá už jistě potřebuje nakojit,“ svěřila se Ester, pyšná maminka čtyřměsíční Sáry, která se ve společnosti po porodu objevila poprvé.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.