Dejdar má Talent! Bude sedět v porotě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dejdar má Talent! Bude sedět v porotě...

O Martina Dejdara není na Primě zájem.
O Martina Dejdara není na Primě zájem. (Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč)

Potvrzeno! Herec a bavič Martin Dejdar nahradí v porotě druhé série show Česko Slovensko má Talent Jana Krause a už na podzim usedne za porotcovský pultík spolu se »starými« porotci Lucií Bílou a Jaro Slávikem.

„Ano, je to pravda, roli porotce jsem dnes přijal. A proč? Už léta toužím sedět alespoň jednou týdně vedle Lucie Bílé,“ potvrdil v úterý Martin Dejdar to, o čem už se dávno spekulovalo - totiž účast v  pokračování show Česko Slovensko má Talent namísto Jana Krause.

Ten odmítl porotování poté, co se nedomluvil s produkcí na personálním obsazení druhé řady Talentu. Trval na tom, aby se tak jako loni zabývala kreativní složkou soutěže Simona Matásková. Jenže televize Prima a JOJ to odmítly akceptovat.

Po Dejdarově boku usednou tak jako v minulých letech zpěvačka Lucie Bílá a producent Jaro Slávik a žádná změna nebude ani na moderátorských postech. I letos se ho ujmou Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.