Manžel Morávkové Petr Malásek: Piano mu pohmoždilo nohu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manžel Morávkové Petr Malásek: Piano mu pohmoždilo nohu!

Malásek si ženy svého života, manželku Danu Morávkovou (vlevo) a Lucii Bílou, vždy hýčkal. Teď hýčkají ony jeho.
Malásek si ženy svého života, manželku Danu Morávkovou (vlevo) a Lucii Bílou, vždy hýčkal. Teď hýčkají ony jeho. (Aha! – Marek Pátek)

Po autonehodě Lucie Bílé (45) se tentokrát smůla nalepila na paty jejímu dvornímu muzikantovi Petru Maláskovi (46), manželovi Dany Morávkové (39). „Věřte nevěřte, spadlo mu na nohu piano,“ prozradila Aha! Slavice.

Ačkoliv to zpočátku vypadalo, že hřmotný nástroj Maláskovi nohu zpřelámal, vyvázl »jen« s těžkými pohmožděninami a nyní ho »zdobí« ortéza a francouzské hole.

Ani tyto bolestivé a hraní na piano znepříjemňující zdravotní obtíže ale Maláskovi nezabránily odjet s Bílou na koncertní šňůru na Slovensko. A přestože mu noha otéká a nárt bolí doslova jako čert, diváci byli z jejich společného výkonu nadšení.

„Piešťany burácely od prvního momentu, kdy jsem vtrhla na pódium. Ale poté, co se diváci dozvěděli Petrův »pracovní úraz«, místní kulturní dům se otřásal v základech. Petře, jsi borec!“ pochvalovala si svého pianistu Bílá, která si ho i náležitě hýčká a spolu se svým týmem dělá vše proto, aby se Malásek cítil co nejlépe.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.