Jana Plodková už dohrála: Bude se živit jako servírka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jana Plodková už dohrála: Bude se živit jako servírka!

Jana Plodková - herečka jedné role...
Jana Plodková - herečka jedné role... (Česká televize)

Herečka Jana Plodková (29) si užila svou velkou chvíli slávy loni, když převzala Českého lva za hlavní roli ve filmu Protektor. Potom to ale šlo s její kariérou strmě z kopce…

Když Jana Plodková přebírala filmovou cenu, její sebevědomí bylo na vrcholu a netajila se velkými ambicemi dobýt Hollywood. Tam na ni ovšem nikdo nečekal a brzy se vrátila se sklopenou hlavou zpět. „Neměla jsem pracovní vízum, tak jsem chodila na různé workshopy a cvičila se v jazyce, abych neměla akcent,“ svěřila se magazínu Aha! TV.

Herečka, jejíž sláva započala a zároveň skončila rolí Hany Vrbatové v Protektorovi, ale neuspěla ani na domácí půdě. Objevila se jen v seriálu Zázraky života, který se však nesetkal s velkým diváckým ohlasem.

Další cesta Jany Plodkové povede do Velké Británie. Ze své naivity už však vystřízlivěla a pro případ, že by se jako herečka neuchytila, počítá i s jinou alternativou. Aby se uživila, bude muset přijmout jakoukoliv brigádu. „Už mám něco za sebou. Hlídala jsem děti, pracovala v cukrárně i restauraci. Zařídím se podle toho, co přijde,“ dodala Plodková. Pochlubí se Britům při roznášení piva, že má doma na poličce Českého lva?



Autor:  cam

Přečtěte si
novinarka
14. 5. 2011 • 12:12

Jak můžete napsat, že se Jana Plodková živí jako servírka? Vždyť to je lež!! A její kariera nešla "strmě z kopce",jak tu píšete! Tady ji čekají v blízké době zajímavé projekty ve dvou filmech, a že je v Londýně? Která z hereček by ten krok udělala, aby se rozhodla hrát i jinde, než u nás? Běžte k šípku jako bulvár a piště pravdu a ne lži!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.