Kdo je nejkrásnější nevěsta? Paroubková a Žilková rozhodně ne... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kdo je nejkrásnější nevěsta? Paroubková a Žilková rozhodně ne...

Petra Paroubková a Veronika Žilková jako nevěsty neoslnily...
Petra Paroubková a Veronika Žilková jako nevěsty neoslnily... (koláž ahaonline.cz)

Kate Middleton svými svatebními šaty oslnila celý svět. Mohou jí konkurovat i české VIP nevěsty? Petra Paroubková a Veronika Žilková sotva...

V anketě se vedle sebe postavilo 18 českých VIP nevěst. Zatímco z průběžných výsledků hlasování se nejvíce může těšit Ivanka Gottová, Monika Poslušná a Iveta Bartošová, jiné dámy se ocitly na opačném konci žebříčku...

Nejhůře si vede Petra Paroubková, která od čtenářů dostala pouhé jedno procent hlasů! V jejím případě však neselhal ani tak výběr šatů jako volba manžela. Podobně je na tom Veronika Žilková, která to při svatbě s Martinem Stropnickým příliš nevychytala.

Rozporuplné reakce sklidila i Bára Štěpánová. „Šaty Báry Štěpánové, ty by se hodily spíše do muzikálu a ne na civilní svatbu. Báře to zajisté nevadilo, ta to zase až tak neřeší, takové úlety má běžně,“ zazněl názor v diskusi pod anketou.

Ale ještě není vše ztraceno. Stále si můžete prohlédnout galerii českých nevěst a ovlivnit anketu. O výsledku hlasování vás budeme informovat v pátek.



Přečtěte si
pavucinka
5. 5. 2011 • 11:34

Bílá měla symbolizovat nevinnost a tak dnes je už to přežitek. Klidně by se nevěsty mohly obléci do jakékoliv barvě. Svatba prince mně též připadala jako cirkus.

ruda85
5. 5. 2011 • 11:09

Treba ta nejlepsi z nich cerpa recepty z tohoto webu: http://www.vseovareni.cz/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.