Radost Lucie Bílé: Přírůstek do rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Radost Lucie Bílé: Přírůstek do rodiny!

Lucie Bílá si v Českém ráji užila romantiky s přítelem Petrem...
Lucie Bílá si v Českém ráji užila romantiky s přítelem Petrem... (pro Aha! – Lucie Bílá a Filip Kratochvíl)

Zpěvačka Lucie Bílá (45) prožila romantické Velikonoce na své chalupě v podhůří Jizerských hor, kterou získala od svého bývalého přítele Petra Kratochvíla (59). Pomlázkou ji vyšlehali jen dva chlapi – její aktuální partner Petr Makovička (33) a syn Filip (16). Lucie nám z chalupy exkluzivně zaslala fotografie, na kterých se mimo jiné pochlubila čerstvým přírůstkem do rodiny – dvěma malými ovečkami.

Bílá přijela na chalupu v noci z neděle na pondělí z koncertu v Prostějově. „Dorazila jsem ve dvě hodiny a brzy ráno už jsem vstávala, abych nabarvila vajíčka. Hodně mi ale praskaly. Nevím, asi jsem nešikovná...,“ smála se Bílá. A kde Česká slavice, která nedávno oslavila půlkulatiny, přišla k ovečkám?

„Tu krásnou chalupu jsem si pořídila i s poníkem a třemi ovečkami. Přidali jsme dvě a na Velikonoce nás čekalo překvapení – narodily se nám další dvě maličké ovečky! Je to ten NEJ... dárek, jaký jsme mohli k Velikonocům dostat. Beru to vzhledem k těmto svátkům symbolicky,“ prozradila nám zpěvačka, která si na vyšupání od svého přítele a syna musela počkat, protože prý dlouho vyspávali.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.