Zpěvák Petr Kolář s milenkou: Sex s blondýnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvák Petr Kolář s milenkou: Sex s blondýnou!

S manželkou Zuzanou má Kolář syny Honzíka (1, na snímku) a osmiletého Petra.
S manželkou Zuzanou má Kolář syny Honzíka (1, na snímku) a osmiletého Petra. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Tenhle románek bude stříbrný slavík Petr Kolář (43) hodně těžko vysvětlovat. Orgie s milenkou Lenkou Chlupáčovou (22) na zadním sedadle auta a fotografie, které zveřejnil týdeník SuperSpy, jsou dostatečným důkazem jeho nevěry.

Kdo je vůbec uvaděčka Lenka Chlupáčová, jež právě zasadila ránu manželce Zuzaně Kolářové? Deník Aha! pátral a zjistil, že neznámá blondýna si na Petra brousila zuby pěkně dlouho.

Lenka Chlupáčová se už před pěti lety v reality show Vyvolení 3 vyznala z lásky ke Kolářovi. „Miluju Petra Koláře,“ uvedla ve svém medailonku. Netrvalo dlouho a svoje sympatie proměnila v divoký sex na zadním sedadle Petrova vozu. Na fotografiích, které týdeník otiskl, je jasně patrné, jak se spolu líbají, svlékají se a dovádějí na zadních sedadlech.

Po provalení aféry se odmlčeli jak Kolář s milenkou, tak i manželka Zuzana. U Kolářů se zřejmě balí kufry a zpěvák přes svoji manažerku Lucii Nykodýmovou jako už tradičně vzkázal: „Tohle nebudeme komentovat!“

Chlupáčová v Divadle Hybernia pracuje jako uvaděčka. Podle spolupracovníků je známá jako koketa, zapřísahají se, že si ale s nikým nezačala.

Až tedy s Kolářem. Jenže zatímco Chlupáčová čekala, až si jí zpěvák všimne a pozve ji do svého auta, Petr Kolář pravděpodobně podobných avantýr zažil několik. „Tohle byl jenom úlet, jednorázová záležitost, to není žádná láska,“ pokračuje velmi dobře informovaný zdroj. A odpovídá tomu i noční rošáda v autě, kdy si zpěvák jednoduše užil a mladou blondýnu vykopl.

Pak vesele pokračoval za svou ženou Zuzanou, se kterou má ročního Honzíka a osmiletého Petra.

Přečtěte si
hrneczuhrinevsi
3. 4. 2011 • 16:05

ty tvý komentáře fakt stojí zato. docela by mě zajímalo, jestli jsi skutečně bohatý podnikatel nebo spíš socka na dávkách

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.