Herzigová porodila předčasně! Má chlapečka Philipa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herzigová porodila předčasně! Má chlapečka Philipa

Eva Herzigová, modelka  Kráska z Litvínova se stala v roce 1990 ženou značky Wonderbra a objevila se v reklamních kampaních na proslulé podprsenky po celém světě.
Eva Herzigová, modelka Kráska z Litvínova se stala v roce 1990 ženou značky Wonderbra a objevila se v reklamních kampaních na proslulé podprsenky po celém světě.

Den po svých osmatřicátých narozeninách přivedla včera na svět česká topmodelka Eva Herzigová druhého syna.

Chlapeček se narodil v neděli odpoledne v Londýně. A i když se spatřil světlo světa pár dní před termínem, on i maminka jsou v pořádku. Samotný porod proběhl přirozenou cestou a hladce. Philipe po narození vážil 3,85 kilogramů a měřil 51 centimetrů. Tatínek je i tentokrát italský milionář Gregorio Marsiaj. S ním má Herzigová už tříletého syna George.

S Marsiajsem žije modelka deset let, ale navzdory tomu, že spolu mají dvě děti, o svatbě zatím nemluví. Herzigová to má už jednou za sebou. Vdaná byla s bubeníkem skupiny Bon Jovi Torresem. Vydrželo jim to však jen dva roky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.