Případ záhadného zmizení fotbalového bosse Miroslava Kříže: Mají už i hlavu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Případ záhadného zmizení fotbalového bosse Miroslava Kříže: Mají už i hlavu?

Miroslav Kříž
Miroslav Kříž (ČTK – René Volfík)

Stále jasněji je v případu záhadného zmizení fotbalového bosse Miroslava Kříže! A pro příbuzné to nejsou povzbudivé zprávy...

Podnikatel se stamilionovými dluhy byl podle všeho popraven! Jak zjistil deník Aha!, řeka Berounka již na Plzeňsku vydala policistům po ruce a noze i Křížovu prostřelenou hlavu! „Zatím v té věci nemáme nic ke zveřejnění. Nadále probíhají expertizy,“ uvedla mlhavě policejní mluvčí policie Plzeňského kraje Irena Lavičková.

V prosinci vyplavala v Nadrybech lidská ruka, v lednu u Darové noha. Tehdy se policie omezila na konstatování, že patří pohřešovanému podnikateli z Plzeňska. Dnes už ale mají i to nejpodstatnější – hlavu! A podle našeho zdroje, dobře obeznámeného s průběhem vyšetřování, patří i ta místopředsedovi fotbalového svazu a bývalému šéfovi Viktorie Plzeň Miroslavu Křížovi (52).

Ten beze stopy zmizel loni v květnu a stal se nejspíš obětí nájemných vrahů. „Je to on. Někdo ho doslova popravil. Má prostřelenou hlavu,“ řekl zdroj Aha!. Vše údajně také nasvědčuje tomu, že v pozadí vraždy není fotbalový svět. „Je to spíše vyřizování si účtů mezi podnikateli. Kříž měl obrovské dluhy, např. mezi zpracovateli masa,“ dodal zdroj.

Že by za vraždou mohl stát řezník, odpovídá i způsob oddělení jednotlivých částí těla. „Ruka i noha byly odborně odřezané...,“ doplnil náš zdroj. Oficiálně ale policie o identitě zavražděného zarytě mlčí a odkazuje se na stále probíhající testy DNA...

Bonviván a náruživý golfista Kříž nasekal dluhy kolem 300 milionů korun (mj. Spartě dluží za hráče 40 mil. Kč). Za 100 milionů korun si přitom nechal postavit na Mallorce vilu a objednal si rollsroyce s neprůstřelnými skly za 20 milionů. Zaplatil ale prý jen zálohu, takže autem se dnes vozí pražský podnikatel s »dlouhými prsty« Vlastimil Spěvák.

V těchto místech u Darové vyplavala v lednu Křížova noha.

Přečtěte si
zadnice
25. 2. 2011 • 15:21

Jen se zlodějové vystřílejte!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.