Šedesátiny Miroslava Donutila: Polívku vynášeli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šedesátiny Miroslava Donutila: Polívku vynášeli!

Bylo těžké dostat Bolka k autu.
Bylo těžké dostat Bolka k autu. (Aha! Marek Pátek, Martin Hykl)

Herec Miroslav Donutil pořádal přímo v centru Prahy přísně tajnou oslavu svých 60. narozenin – a ve velkém stylu!

Do Michnova paláce na pražském Újezdě se sjely desítky hvězdných gratulantů, mezi nimi i valašský král Bolek Polívka (61). Ten se na kamarádově narozeninové párty opil tak, že ho museli z paláce v půl třetí ráno odnést do taxíku dva muži. A jeho žena Marcela (40)? Ta raději odešla domů dříve – v doprovodu herce Radka Brzobohatého (78)!

Bolek dorazil na oslavu krátce po 21. hodině i s Marcelou. Od té chvíle si ale dával pořádně do nosu. Víno proléval o sto šest panáky, a jeho choť Marcela, která už se na to asi nemohla dívat, odešla po 22. hodině domů. V doprovodu Radka Brzobohatého! Od legendárního herce se ale po několika metrech oddělila.

A Bolek? „Vydržel až do konce oslavy. Když jako poslední host v půl třetí ráno odcházel, museli ho podpírat dva muži. Na hlavě měl šátek a choval se jako malé děcko. Rukama dělal prosícího pejska. Sotva ho nasoukali do taxíku,“ popisují svědci.

V lepším stavu zamířil domů od zadních vrat paláce jubilant Donutil. Černý vůz Audi ho dovezl k vile na Barrandově okolo třetí hodiny ranní. Po devíti hodinách spánku už byl slavný herec na nohou.

„Tak vy jste nakonec vyčmuchali, kde jsem slavil?“ smál se, když jsme mu zatelefonovali. „Shrnul bych to asi takto: Byl to nádherný večer, který jsem si užil. Dárky jsem ještě nestihl rozbalit, teprve jsem se probudil,“ dodal člen činohry Národního divadla v Praze.

Na rozbalování dárků má Donutil čas až do pátku, kdy má nejbližší vystoupení v Lipníku nad Bečvou.



Přečtěte si
alenkaa
12. 2. 2011 • 09:04

ty ses vrátil zrovna z odpolední, viď? Prý si dnes na dílně motal nějaké drátky?

dzery44
11. 2. 2011 • 12:44

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.