Monika Marešová: V koleni se ozvalo KŘUP! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Monika Marešová: V koleni se ozvalo KŘUP!

Přestože na rozdíl od Ilony Csákové (se synem Danielem) dorazila do hor Monika Marešová bez dětí, příliš zábavy si kvůli zranění neužila.
Přestože na rozdíl od Ilony Csákové (se synem Danielem) dorazila do hor Monika Marešová bez dětí, příliš zábavy si kvůli zranění neužila. (Aha! –David Kundrát, Martin Hykl)

Lyžařsko-narozeninová výprava Ivany Gottové (35), Ilony Csákové (40) a Moniky Marešové (35) s dětmi a přáteli do italských Dolomit se neobešla bez úrazu!

Neslavně totiž výlet dopadl pro Marešovou – ta při lyžování upadla a bolestivě si natrhla vazy v koleni! Dokonce pro ni z Prahy chtěli poslat sanitku!

Zatímco Gottová a Csáková na horách dováděly s dětmi, Marešová nechala nachlazené syny Jakuba a Matěje v Praze u babičky Lenky.

A dá se říci, že udělala dobře. Při sjezdu Monika upadla a natrhla si vazy v koleni. „Bolí to jako čert. Pokoušela jsem se s tím ještě chvíli lyžovat, ale nakonec jsem rezignovala a šla k doktorovi. Volali pro mě z Prahy sanitku, ale to jsem nakonec odmítla. Chtěla jsem v Itálii zůstat s holkama,“ prozradila deníku Aha! Monika.

Na noze tak má ortézu, chodí o francouzských holích a podstatnou část horského pobytu trávila v hotelu. „Musela jsem odpočívat a na svah, kde řádily holky, jsem se mohla jen chodit dívat,“ dodala Monika, která se včera s Gottovou po týdnu nuceného lenošení vrátila do Prahy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.