Herečka Nicole Kidman: Neposkvrněné početí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Nicole Kidman: Neposkvrněné početí!

Nicole Kidman se svoji dvoletou Sunday Rose.
Nicole Kidman se svoji dvoletou Sunday Rose. (Profimedia.cz)

Nejlépe utajené dítě Hollywoodu! Herečka Nicole Kidman (43) včera oznámila, že je již dvojnásobnou matkou!

Druhou dceru Faith Margaret ale 28. prosince neporodila sama, dítě nechala odnosit náhradní matkou. Proto její oznámení o narození děťáka dokonale překvapilo celý svět!

V neděli večer se dostavila na předávání filmových cen Zlatý glóbus v zářivě bílých šatech, které vyvolávaly pocit naprosté nevinnosti. Herečka ve svém věku samozřejmě není žádné neviňátko a s manželem Keithem Urbanem (43) už má dvouletou dceru Sunday Rose (v překladu Nedělní růže). Tři dny před koncem roku pak v porodnici nedaleko texaského Nashvillu, kde pár žije, přišla na svět malá Faith (v překladu Víra). „Jsme neuvěřitelně šťastní a slova nemohou vyjádřit vděčnost za pomoc, které se nám v touze po dalším dítěti dostalo,“ říká Nicole.

Současně tak herečka překonala zklamání z faktu, že dvě adoptované děti – dcera Isabella (18) a syn Conor (15), kterým kdysi s bývalým manželem Tomem Cruisem (48, Mission: Impossible) poskytla domov – se rozhodly žít s adoptivním otcem. Prostě trochu drsně sdělily světu, že už nehodlají Nicole nazývat svou matkou...

Teď má ale herečka další vlastní dceru, která podobnými problémy trpět nebude. Podle posledních zpráv si s Keithem odvezla dcerku do domu v Nashvillu a je jen otázkou času, kdy ji ukáže světu.

Přečtěte si
jeeeeeeee
21. 1. 2011 • 02:54

nashville neni v texasu ale v tennesee pak piste dal blbosti az se podivate na mapu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.