Pohádková svatba Sisy Sklovské: Chyběli rodiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pohádková svatba Sisy Sklovské: Chyběli rodiče!

Sisa se vdávala ve žlutém.
Sisa se vdávala ve žlutém. (Jan Zemiar)

Ačkoliv na pohádkovou Svatbu Sisy Sklovské (45) a Jureje Lelkese (49) za skoro milion korun přišel i prezident Gašparovič, to nejcennější Sise cházelo...

Svatba Sisy Sklovské s ředitelem pojišťovny Jurajem Lelkesem je za posledních pár let na Slovensku zřejmě tou největší a nejokázalejší.

Ani přítomnost slovenského prezidenta mezi svatebčany a všechen luxus zpěvačce ale nenahradil fakt, že na svatbě neměla ani jednoho ze svých rodičů.

Maminka jí totiž zemřela před několika lety a tatínkův vážný zdravotní stav neumožnil jeho převoz na svatbu. „Pořád jsem přemýšlela nad tím, jak to udělat, abychom tátu na svatbu přivezli, byli jsme v telefonickém kontaktu. Do poslední chvíle jsem věřila, že se to podaří a bude tam, nakonec ale převoz bohužel jeho zdravotní stav nedovolil,“ posteskla si čerstvě vdaná zpěvačka serveru pluska.sk.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.