Belohorcová a Hájek: To je naše luxusní hnízdečko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Belohorcová a Hájek: To je naše luxusní hnízdečko!

Takto vypadal dům před necelým rokem.
Takto vypadal dům před necelým rokem. (Aha! – Marek Pátek, reprofoto TV Markíza)

Moderátorka Zuzana Belohorcová (34) konečně finišuje se zařizováním luxusního bydlení.

Dům v milionářské čtvrti v Praze na Ladronce měl být hotov už loni v květnu. Složité interiérové úpravy však zbrzdily stěhování. Moderátorka a její partner Vlasta Hájek (34) teprve nyní ukázali, jak jejich hnízdečko lásky vypadá.

Dvoupatrový domek budou zatím milenci obývat jen v horní části, kde se nachází ložnice s koupelnou, které dominuje kulatý sprchový kout.

Hned vedle je rozlehlá šatna, jež byla přáním Zuzany a pokojíček pro malou Salmu. Stěžejní místnostní obytného patra je pak obývací pokoj s krbem. Celý pokoj je zařízen ve velmi originálním designu.

„To patro už je obyvatelné, dnes ale odjíždíme do Ameriky, kde budeme až do března. Hned po návratu pak máme v plánu stěhování,“ řekla včera deníku Aha! Belohorcová.

Vilu si Belohorcová s Hájkem pořídili za 15 milionů korun a jak oba shodně tvrdí, nevyužili prý hypotéku a vše zaplatili hotově.



Přečtěte si
darunka
16. 6. 2011 • 22:46

musim s vasim prispevek vic nez souhlasit. Ziju v Americe sice latinske ale litame casto do Miami, hlavne pro elektroniku je tam hodne levna. clanek me strasne rozesmal. jak pan hajek jede dobyt svet... presne tak bez penez podnikat do Miami nelez kdo ma prachy zije tam dobre kdo ne je tam takova bida , ze si to Cech neumi predstavit omylem nas tam jednou zavezl taxikar protoze jsme mu dali misto sever tak adresu na Jih a hrozne.. ti pristehovalci jak tam zijou jak psi.. ale ano plaze restaurace , hotely, pozlatka jsou krasne a tam se vidi ten pan Hajek .. je smesny a lze. Prazska vodka

bome
16. 6. 2011 • 18:03

. Vzhledem k tomu, ze ziji v Miami, tak jsem se tomuto clanku musel pousmat. Urcite tady v době, kdy zde vse krachuje a zeji to tu jen tri mesice v roce, cekaji na Hajka a Belohorcovou. Dozajista v Miami, kde ziji prevazne Kubanci , Haitani a jini neamericane, jsou zvedavi na ceskou vodku , leda , ze by byla zdarma. Zit v Miami, sice muze, ale pouze 6mes. V roce, tedy jestli neinvestuje 500tis. Usd a nevytvori 10 pracovnich mist pro amerického obcana, jinak totoz nedostane povoleni k dl. pobytu. Znam tady hodne cechu, kteří měli stejne naivni predstavy a uz sve kavarny a restaurace davno zavreli. Oni zde totiž na nic českého moc nejsou zvedavi, tady nejsme v Chicagu nebo v Naples, tady ani pomalu nevedi , kde je evropa, natoz cesko.Kazdy kdo jednou cuchne k Miami, by tu chtel zit, ale tady je potreba mit opravdu hodne penez, aby tu clovek mohl zit tak jak vidi kolem sebe . Jeho 10-15-nebo 20mil v korunak , tu je nic a rychle se to rozkutalí. Vlasto radeji sed doma a bud rad za co mas a nekoukej , na co nemas, ale jinak hodne stesti Vlasto.

bobina
11. 1. 2011 • 05:22

oni v tom bydlí a jim to vyhovuje,tak proč je kritizovat? Nám se to líbit nemusí,ale my v tom nebydlíme. Jeden čas jsem měla možnost procházet mnoha byty a je pravda,že lidé mají různý a někdy až hrůzný styl bydlení,ale je to každého věc. Mně osobně by se asi v takovém prostředí nelíbilo,ale jak říkám,proč někoho kritizovat za jiný vkus.

illis
10. 1. 2011 • 19:19

promarnili 15 milionů. Interiér působí studeně, nechápu, proč se neobrátili na bytové designéry. Ti dokáží skvěle i z navenek nehezkého prostředí, tím nemyslím váš dům, udělat zázrak a hlavně to vypadá pěkně a působivě. Ta černá kuchyň a kamenné obklady, to se fakt nepovedlo. Zuzko, Hájka nechat, ale předělat vybavení. To se fakt Hájkovi nepovedlo. Holčičku máte nádhernou.

winterfreshka
10. 1. 2011 • 17:34

Nevím,ale tento luxus na mě působí trochu depresivně,viděla jsem daleko hezčí doupátka a luxus si představuji jinak. Ale co,je to věcí názoru,oni si v něm budou žít,je docela možné že jim by se nemuseli líbit příbytky třeba naše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.