Nekonečné děsy Bagárové: Ještě pořád cukám pohledem ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nekonečné děsy Bagárové: Ještě pořád cukám pohledem ...

Monika Bagárová s Machem a dcerou Rumi
Monika Bagárová s Machem a dcerou Rumi (Instagram)

Krásná zpěvačka Monika Bagárová (26) momentálně prožívá jedno z nejšťastnějších období svého života. Je na mateřské se svou dcerou Rumiou, s partnerem Makhmudem Muradovem (30) tvoří krásný pár, a tak se zdá, že je vše sluncem zalité. Přeci jen je ale něco, co jí tvoří vrásky na tváři.

Minulý rok byl náročný i pro uzbecko-českého zápasníka MMA. Ačkoli se mu narodila dcera, a v soukromém životě se mu dařilo, v tom pracovním bohužel zaznamenal několik porážek – nikoli těch fyzických. Přestože by si snad možná i přál, aby nějakou tu ránu od soupeře utržil, většina jeho zápasů byla kvůli covidu zrušena, a jeho trénink tak přišel vniveč. Na poslední chvíli tak v loňském říjnu nešel kvůli svému pozitivnímu testu do ringu proti Američanovi Kevinu Hollandovi.

"Stálo ho to hrozně moc, byl to náročný rok. Hodně makal a obětoval tomu plno času, moc chtěl vyhrát. Musel prostě vyhrát," svěřila se zpěvačka webu ŽivotvČesku. Bagárová svého partnera podporuje i přesto, že má o něj chvílemi strach. "Když vidím ty rány, tak ještě pořád cukám pohledem. V tu chvíli si říkám, že taková rány musí opravdu bolet. Ale také si uvědomuji, že on v tom zápase ví, co má dělat a že má přesně stanovenou taktiku," přiznala Bagárová výše zmíněnému webu.

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

Když se ale zadaří, vítězství je to vskutku velkolepé. A jedno takové nedávno Muradov slavil, když knockoutoval amerického protivníka Andrewa Sancheze. Ani v ringu nezapomíná na to, pro koho se zápasník MMA bije. Po tomto zápase přidal Muradov na svůj Instagram dojemný příspěvek s fotkou. "Děkuji moc všem z Česka, kteří mi fandíte. A toto byla výhra pro mou dceru," napsal s věnováním Muradov. I přes nebezpečí, které tento sport představuje, jsou na něj doma velmi pyšní.

Muradov před bitvou se Sanchezem: Postoj si pohlídám a dovezu 50 tisíc dolarů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
2. 3. 2021 • 17:06

On fešák mluví výborně český ne jak Osmany z Kuby ,neandrtálec.A ona je hvězda dravá a krásná. Ty rasistické prdy Jana Drdy si nechte na doma Spočívá Haifa z brna

aveneta
2. 3. 2021 • 16:14

Jo...výhodný svazek ten nabušený chlap, který na tom maká a mladá romka, která chtěla kariéru....pravda na cikánku je pohledná

vemenozmojistary
2. 3. 2021 • 15:27

Cigna a šikmouš 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.