Prezident podpantoflák?! Svědectví o Macronové bere dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prezident podpantoflák?! Svědectví o Macronové bere dech

Francouzský prezident Macron s manželkou během oslav dobytí Bastily.
Francouzský prezident Macron s manželkou během oslav dobytí Bastily. (Reuters)

Jak vypadá vztah prezidenta Francie a první dámy? Francouzský poslanec Patrick Vignal vnesl do jejich soužití více světla. Pro Emmanuela Macrona (42) je prý jeho žena hned z několika důvodů skutečně nenahraditelná. To i z toho důvodu, že má pro strach uděláno!

„Za dvanáct let jejich manželství se pro něj stala nepostradatelnou,“ nechal se slyšet politik. I další se shodují, že Brigitte Macronová (66) je prezidentův hlavní „spojenec, důvěrník a rádce“, jak uvedl francouzský magazín Gala. To zejména proto, že mu poskytuje důležitou zpětnou vazbu. I za tu cenu, že je někdy kritická a svému manželovi umí podle Vignala „pořádně vyčinit“.

Také sám prezident se několikrát nechal slyšet, že by bez Macronové „nebyl ničím“. První dáma mu pak bez skrupulí mnohokrát vytkla jeho aroganci. Kritická slova na adresu svého muže měla i v rozhovoru pro stanici RTL. Za chybu označila například rozhodnutí Macronovy strany EM, která v minulém týdnu odmítla návrh na prodloužení speciální rodičovské dovolené při ztrátě dítěte.

„Lidé za mnou často chodí se stížnostmi, ať už přímo na manželova rozhodnutí, nebo na něco, co udělala jeho strana. Všechno mu zopakuju a diskutujeme o tom spolu, jsme k sobě upřímní a on je vždy otevřený debatě,“ prohlásila během rozhovoru podle Blesku.

Že takové debaty padají na úrodnou půdu, potvrzuje právě i Macronovův spolustraník Vignal. „Ženy mají skvělou intuici, jsou schopné předvídat různé věci. Brigitte Macronová to dělá dobře, už několikrát prokázala, že tuto vlastnost skvěle ovládá,“ prohlásil údajně  podle Blesku. „Všichni potřebujeme být obklopeni lidmi, kteří nás milují. Pro ty, kteří jsou u moci, to platí dvojnásob, potřebujeme, aby nám říkali věci na rovinu,“ dodal politik důležitost takového postoje v případě paní prezidentové.



Přečtěte si
mejlika
14. 2. 2020 • 19:35

Makronka je nejšerednější žena na světě

-bello-
14. 2. 2020 • 15:29

On snad byl její žák, ne?Poslouchá svou pí. učitelku. ( I když - francouzské školství je na hnoji a nikdo neposlouchá nikoho

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.