Miley Cyrusová: Dala se na modeling? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miley Cyrusová: Dala se na modeling?

Miley na molu.
Miley na molu. (Foto Profimedia.cz)

Fanoušci ji znají jako zpěvačku a herečku. Teď se jim ale Miley Cyrusová (27) představila i jako modelka! Po mole se prošla v rámci newyorského Fashion Weeku, kde se stala jednou z hvězd přehlídky amerického návrháře Marca Jacobse (56).

Cyrusová se netají tím, že je jeho dlouholetou obdivovatelkou. Ostatně slabost pro kontroverzní hvězdu má i sám návrhář, který s ní už v roce 2014 nafotil kampaň pro kolekci jaro/léto 2014. Poslední spolupráci si připsali loni, kdy na trh uvedli mikinu s fotkou Cyrusové nahoře bez a výtěžek z prodeje pak poslali na konto zpěvaččiny nadace Happy Hippie. Tentokrát se Cyrusová stylizovala do rockové hvězdy a předvedla se v kabátku s motivem zebry a v černých kalhotách a podprsence vedle takových hvězd světového modelingu, jako jsou sestry Bella (23) a Gigi Hadidovy (24) či Kaia Gerberová (18), dcera Cindy Crawfordové (53).

Bradavka ven!
Mnohem víc ale Miley fanouškům ukázala až po přehlídce, kterou opouštěla v natolik odvážném modelu, že jí z něj vykukovala bradavka...

Miley Cyrus předvádí v rodinném kruhu vánoční taneček:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.