Známá feministka drsně o Meghan: Velmi nechutná hra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Známá feministka drsně o Meghan: Velmi nechutná hra

Meghan se synem.
Meghan se synem. (Foto Profimedia.cz, Reuters)

To, co si jiní jen myslí, nedávno vyslovila známá, kontroverzní feministka Germaine Greerová pěkně bez obalu. Jejím názorem je, že bývalá seriálová hvězdička, která si nyní užívá obrovské slávy, svého manžela pouze a jenom využívá.

O lásce prý z jejího úhlu pohledu nemůže být ani řeč. Ačkoliv sama obhajuje ženská práva, nařkla Meghan z toho, že náklonnost k Harrymu jen předstírá a že ve skutečnosti chce jen těžit z postavení svého muže, aby se tak dobrala k vytouženému cíli. Nutno podotknout, že už při svatbě tohoto páru tvrdila, že vévodkyně rozhodně v prostředí královské rodiny dlouho nesetrvá. Trefila se!

I když je podle Germaine očividné, že Meghan Harryho jen využívá, připouští, že on tuto krutou realitu vůbec nevidí a nevnímá. To, že se bývalá herečka vzdala své práce, bylo dle jejího názoru jen dočasné a účelové rozhodnutí. Zajímavá je také informace, kterou feministka disponuje, že si Meghan od nástupu do královské rodiny usilovně hledala nového agenta. Pokud je to pravda, její verdikt o manželce mladšího z princů to jenom přiživuje.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.