Harry spálil všechny mosty: Tohle mu rodina už neodpustí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Harry spálil všechny mosty: Tohle mu rodina už neodpustí!

Princ Harry
Princ Harry (Profimedia)

Že chtějí změnit směr své budoucnosti a odstartovat svůj nový život v Kanadě, se Harry (35) a Meghan (38) rozhodli s příchodem nového roku. I když jejich jednání působilo emotivně a spontánně, jak se zdá, vše měli do puntíku promyšlené. A to už dlouho dopředu.

Podle zahraničního deníku Mirror si totiž královský pár ze Sussexu jistil zadní vrátka už v listopadu. Princ Harry se podle informací tohoto titulu měl setkat s PR ředitelem finanční společnosti Goldman Sachs, která sídlí v Americe.

S vlivnými lidmi tu podle deníku spřádal plány, jak nejlépe zajistit sebe a manželku. Chtěl totiž údajně vědět, jak si po odloučení od královské rodiny může vydělat miliony podnikáním. Princ Harry se prý může stát hostujícím řečníkem firmy na budoucích bankovních rokováních. Za to má možnost inkasovat obrovskou sumu. Jenže problémem je, že kul pikle, aniž by o tom informoval zbytek královské rodiny. Což je pro Alžbětu II. další smutná podpásovka.



Přečtěte si
tryskomys
14. 2. 2020 • 17:28

Není co dodat,chamtivý po své matce ta taky hledala jen bohaté přátele,ta hééérečka je kapitola sama pro sebe,jde přes mrtvoly,ničí celé rodiny,jen ona nikdo jiný,kéž by platilo pořekadlo o božích mlýnech.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.