Hvězda Ulice Obermaierová: Náhlý záskok kvůli operaci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda Ulice Obermaierová: Náhlý záskok kvůli operaci

Herečka Jarka Obermaierová
Herečka Jarka Obermaierová (Jakub Poláček)

Sama měla před několika měsíci tak ukrutné bolesti páteře, že téměř nevylezla na jeviště. Jakmile se bojovnici Jaroslavě Obermaierové (73) z Ulice ulevilo, i díky drahým injekcím, zachraňuje kolegyně a narychlo za ně zaskakuje.

Ví, jaké to je, když mozek chce, ale tělo ne. Drbna Vilma Nyklová z Ulice se skoro celým minulým rokem protrápila. Když si totiž doléčila pochroumaný kotník, začalo jí šíleně bolet v zádech a to tak, že nemohla pozřít skoro ani sousto. „To bych nikomu nepřála. Navíc mi to tlačí na střeva a nemůžu jíst. Zhubla jsem patnáct kilo,“ postěžovala si. Od bolesti jí pomohly až injekce za půl milionu, které si nakonec vymohla od pojišťovny.

Pět minut a domů

Sotva se seriálové mámě Václava Svobody (56) alias Lumíra Nykla ulevilo, nechá se klidně ukecat na záskok do divadla navíc, který ji stojí spoustu sil. Jen aby pomohla. „Tuhle jsem odjela ve dvanáct hodin ze svého bydliště, které je 60 kilometrů za Prahou, abych byla v devět večer na jevišti a odehrála tam takových pět minut, když budu přehánět,“ přiznala. Zaskočit musela za herečku Marcelu Nohýnkovou (71).

Operace oka

„Děvčata v Divadle Bez Hranic dělají Kočičí hru a dělají to moc hezky. O nic nešlo, měla jsem čas zaskočit, takže jsem to moc ráda udělala,“ popsala Jaroslava Aha!. „Jinak to nešlo, protože Marcelka měla operaci oka. Ale říkala jsem si od dvanácti do devíti... to bych toho za tu dobu v Ulici natočila mraky, protože se tam něco dělá, tam se fakt maká,“ dodala představitelka Vilmy Nyklové. Vidět ji v Ulici můžete každý všední den od 18.30 na Nově.

Jaroslava Obermaierová o Vánocích: Jsou to jen svátky pro děti, už je neslavím

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.