Maminka Dominiky o svém zeti: KRUTÝ ORTEL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Maminka Dominiky o svém zeti: KRUTÝ ORTEL

Paní Antonie Tima za to, co v minulosti její dceři provedl, nenávidí. Dominice maminka volala po jejím nedělním setkání s Timem.
Paní Antonie Tima za to, co v minulosti její dceři provedl, nenávidí. Dominice maminka volala po jejím nedělním setkání s Timem. (Foto: Martin Hykl)

Přítomnost svého zetě Tima Tolkkiho (53) v Praze velmi rozrušila maminku Dominiky Gottové (46)! Paní Antonie Zacpalová (84) od muzikantova příletu skoro n espala. Tak moc se o svou dceru bojí. Když se s ním Dominika v neděli znovu setkala, vzala její maminka telefon a nebrala si servítky.

Timovi totiž po tom, co její dceři provedl (dluhy, krádeže, milenky, pozn. red.), nemůže přijít na jméno. „Dominice jsem řekla, že já už ho nikdy nechci vidět! Pro mě ten člověk skončil,“ svěřila Aha! paní Antonie. „Tvrdila mi, že byla silná a že mu řekla, že se k sobě nevrátí a že už mu finančně p omáh at nebude! Doufám, že to Dominika vydrží a nepodlehne mu zase,“ doufá maminka Slavíkovy nejstarší dcery. „Musela jsem si pak vzít půlku prášku na uklidnění! Tak moc mě stresuje, že je ten parchant v Praze,“ dodala a šla si raději lehnout.

Nechtěla čekat
Nejstarší dcera Karla Gotta (†80)  se měla po sobotním fiasku, kdy ji Timo přepadl v práci a požadoval po ní peníze, sejít s manželem v úterý. Pozvala ho na klidnou schůzku, kde by s ním probrala jeho problémy a také jejich rozvod. „Jenže jsem nechtěla čekat! Nespala jsem, nejedla jsem, tak moc mě svým příletem vystresoval. Proto jsem ho vyzvala ke schůzce v neděli po mé směně,“ vysvětlila Aha! Dominika.

Chtěl ji zpět
A co vlastně Timo své ženě na večeři, na kterou ho pozvala, řekl? Nic nového, dokola opakoval to, co jí neustále píše: Že nemá kde bydlet, je bez peněz a rád by, aby se k němu vrátila. Dominika ho zkusila přesvědčit, aby mazal zpátky do Finska a s pomocí místních finančních fondů se léčil. Marně! „On se odmítá do Helsinek vrátit, protože tam nemá žádné zázemí. U toho kamaráda, ke kterému se stěhoval, když jsme museli opustit náš dům, už prý taky být nemůže,“ svěřila Gottová. Timo se podle jejích slov buď hodlá vydat do Mexika, kde má prý řadu pracovních nabídek (musí ale předtím sehnat peníze na letenku, poz. red.), nebo zůstane v Česku. „Razantně jsem mu řekla, že se k němu nevrátím a bydlet tady s ním nebudu. Že můžeme být kamarádi a vídat se, ale vztah už ne!“ byla rázná Dominika.

Dala mu peníze
Dominice se přesto manžela zželelo a dala mu poté, co zaplatila večeři, tisícovku. „A řekla jsem, že je to naposledy, co mu pomáhám! On dodal, že si půjde najít hotel“ Timo nocleh z neděle na pondělí našel, prý mu ho uhradili japonští fanoušci. Včera pak ještě v metropoli zůstával. „Mluvil o tom, že se znovu obrátí na tu fanynku Yvettu, která mu pomohla o víkendu,“ dodala Dominika. Yvetta Orlitová je poradkyní ministra průmyslu Karla Havlíčka (50) a bezradnému Timovi hodila laso v sobotu, kdy ho stále ještě manželka vykopla ze své práce. Spal v jejím domě u Mníšku pod Brdy. Z něj jel na nedělní večeři s manželkou vlakem. A pak hodinu a půl bloudil v pražském metru.

Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 1. 2020 • 13:10

Yvetta Orlitová je poradkyní ministra průmyslu Karla Havlíčka ?
No, jestli tohle je "poradce " , pak ať vyhodí s ní i ministra.
Dominiky Gottové je mi docela líto, protože boj se závislostí a navíc s magorem, který ji ohrožuje, vydírá a dělá ostudu je fakt hrozný.Může ale požádat soud a ten magor se k ní nesmí pak přiblížit atd. atd., jenže všechno trvá dlouho a její vyděračský magor zjistil, jak blahobytný život by tu měl a tak se jen tak nevzdá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.