Jaroslav Kubera (†72): Z posledního vtipu o Zemanovi mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jaroslav Kubera (†72): Z posledního vtipu o Zemanovi mrazí

Miloš Zeman a Jaroslav Kubera se na Hradě setkali zhruba před týdnem.
Miloš Zeman a Jaroslav Kubera se na Hradě setkali zhruba před týdnem. (karel kopáč, archiv Blesku)

Šéf Senátu zemřel náhle v pondělí dopoledne. Ještě nedávno přitom na téma svého zdravotního stavu vtipkoval, přičemž neušetřil ani současnou hlavu České republiky.

„Teď jsem se svezl v tom křesle, kterým jezdí pan prezident v tom výtahu. Nechal jsem se tam vyfotit, abych věděl, v čem tam budu za pár let sedět, doufám," vtipkoval Jaroslav Kubera v pořadu "168 hodin" ještě před týdnem po setkání s prezidentem Milošem Zemanem.

„Prezident má nízký tlak, já zase vysoký, tak jsem mu nabídl půlku své pilulky. Já beru jen půlku toho, co mi dal doktor, já si ordinátora dělám sám, což pochopitelně můj doktor neví. Já k doktorům nechodím. To je základ. Oni vám vždycky něco najdou, dneska ta medicína už objeví všechno,“ dodal přitom nenapravitelný vtipálek.



Přečtěte si
-bello-
23. 1. 2020 • 10:23

Kubera mě zaujal na začátku své politické éry, pak jsem se o něho nezajímala a po delší době jsem ho začala opět sledovat.A zjistila jsem, že se z něho v mezidobí stal sebestředný narcistický blb.ec .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.