Eva Burešová: Zůstala po porodu sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Eva Burešová: Zůstala po porodu sama!

Z koní má herečka respekt.
Z koní má herečka respekt. (Foto FTV Prima, Facebook.com, ara)

Do své role Týny Popelkové v seriálu Slunečná se nemusela moc stylizovat. Eva Burešová (26) je skutečně holka do nepohody. Nad problémy nefňuká, snaží se je řešit. Třeba když nečekaně zůstala s malým synem sama.

Když se jí narodil syn Nathaniel (2,5), zavřel za sebou jeho táta po 8 měsících dveře z druhé strany. Muzikant Michael Krásný (35) měl příliš mnoho práce, než aby jen opečovával rodinu. Už roky spolupracuje s trumpetistou, jazzmanem a skladatelem slovenského původu Lacem Déczim (81) a žije stejně jako on většinou v Americe. Dokonce loni na konci roku v New Yorku nahrával spolu se zpěvákem a hercem Vojtou Dykem (34) jeho první sólové album.

Zčistajasna
Eva byla odchodem Krásného víceméně postavená před hotovou věc. „Nejvíc mi vadilo, že jsme si spolu nesedli a nijak si to nevyříkali,“ svěřila se před půldruhým rokem herečka. Zůstala sama, občas pomáhala maminka, která byla ráda, že má alespoň jednu dceru doma. Druhá totiž žije v Itálii, a tak vnoučátka nevídá často. A Evě tím vytrhla trn z paty. „To, co se stalo, beru jako životní lekci,“ říká už dnes s odstupem herečka. „Vrtá mi ale hlavou, jak jednou vysvětlím synovi, proč nejsme s jeho tátou spolu,“ dodává.



Hodně nabídek
Její seriálová postava Týna má jiné problémy. Otec, který zemřel, zanechal milovaný statek s penzionem v tíživé finanční situaci. Chvílemi se dokonce zdá, že ho už neudrží. Nedostatek peněz čiší ze všech koutů. To naštěstí Evu v reálném životě nesužuje. „Od začátku jsem se o sebe starala sama, chtěla jsem být nezávislá,“ upřesňuje herečka. Měla jen velké obavy, zda synovi neubližuje tím, že hodně pracuje. „Modlila jsem se, protože jsem věřící, aby mi ten nahoře ukázal, jestli dělám dobře. Hned druhý den se zvedl počet pracovních nabídek a měla jsem jasno,“ oddechla si Eva. Peníze jsou k životu potřeba.

Přišla i láska
Na seriálovou Týnu líčí bohatý proutník v podání Marka Lambery (24). Pokud vše půjde podle romantického scénáře, zacinkají svatební zvony. Eva taky potkala spřízněnou duši. Ve chvíli, kdy nic takového nečekala, pustila do svého života nového muže. „Je to super,“ říká Burešová. Tanečník Matyáš Adamec splnil její představy. Dokonce už své dva muže seznámila. „Jsou z nich parťáci,“ je spokojená Eva. Teď se těší i z toho, jak vřele diváci seriál Slunečná přijali. Sledovanost přes milion ji moc těší. „Děkujeme,“ vzkazuje.

Uživila by se jako zpěvačka
Nezahálí ani jako zpěvačka. V roce 2011 se probojovala až do finále soutěže Česko Slovensko má talent. S Markem Lamberou nazpívali úvodní píseň k seriálu Slunečná.

Na video s Evou Burešovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
karlos-999
20. 1. 2020 • 08:41

To není úsměv, ale škleb. Navíc ani nemůže sklonit hlavu k zemi, jinak si bradou propíchne hrudníček.

domino22
19. 1. 2020 • 08:39

.......no, moc krásy nepobrala, raději, kdyby se nesmála ...........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.