Je to ještě horší! Zvrhlé plány Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Je to ještě horší! Zvrhlé plány Meghan

Instagram žije fotkami rozzářené Meghan krátce po "Megxitu"
Instagram žije fotkami rozzářené Meghan krátce po "Megxitu" (Instagram)

Princ Harry si při výběru své životní partnerky vedl poněkud zvláštně už od samého začátku. Byla Američanka, navíc starší a rozvedená. Málokdo ale mohl tušit, že převrátí královskou rodinu vzhůru nohama a že vybočí ze všech konvencí.

Bohužel to otřáslo i vztahy uvnitř rodiny. Obzvlášť těmi bratrskými. William měl dokonce nedávno zklamaně pronést následující větu. „Celý život jsem dával bratrovi ruku kolem ramen. Už dále nemohu, jsme úplně oddělené bytosti,“ posteskl si. „Je mi z toho všeho smutno. Teď jen můžu doufat, že přijde čas, kdy zase budeme fungovat jako jeden tým,“ dodal prý smutně, jak uvádí web Časpreženy.sk.

Vše pak vygradovalo do extrému před několika dny, kdy Meghan a Harry oznámili po návratu z Kanady Megxit. Následně musel mladší z princů vysvětlovat své důvody při krizové schůzce v Sandringhamu. „Nic nenaznačuje tomu, že by měli být potrestaní nebo zbavení královských titulů či statusu Jejich královské výsosti. Všichni chtějí ale celou záležitost co nejrychleji vyřešit,“ citoval neuvedený zdroj The Mail. Jenže jak tvrdil novinář Tom Bradby, podle neověřených informací měli dát oba rebelové královské rodině tak trochu nůž na krk. Pokud by totiž rozhodla v jejich neprospěch, měli prý v záloze rozhovor pro americkou televizi, kde by si prý rozhodně nebrali servítky. Možná je tedy štěstí samotné královny, že jim nakonec ve velmi neobvyklém požadavku dala zelenou.



Přečtěte si
tryskomys
17. 1. 2020 • 17:55

Uvidíme,kdo z nich dřív skončí v blázinci,ale tipuji,že ,,H,,ta s.m.ě.s.k.a je ofouklejší.

josefvyskoc
16. 1. 2020 • 15:47

Ona je pry vyznavackou zvrhlych sexualnich praktik! A to Harry nevedel, kdyz se zasnoubili? Co ted s tim?!

josefvyskoc
16. 1. 2020 • 15:45

Tohle by mohlo znamenat konec míru a zacatek chaosu, valek, utrpeni a bidy! Musime to ted bedlive sledovat, tady se hraje o budoucnost nejen Kralovstvi a vsech poddanych, ale ve hre je osud cele Evropy, mozna i sveta!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.