Královna parketu Veronika Kubařová: První kšeft díky StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Královna parketu Veronika Kubařová: První kšeft díky StarDance!

Veronika Khek Kubařová ve StarDance
Veronika Khek Kubařová ve StarDance (Foto: Jan Jedlička, ČT)

Z lyží rovnou na parket! Veronika Khek Kubařová (32) a Dominik Vodička (24) mají za sebou první vystoupení po vítězství ve StarDance. A ještě jich je čeká minimálně deset!

Ještě předtím si ale herečka vyrazila na lyžovačku do Krkonoš. „Musím prostě říct, že to tancem zpevněné tělo dělá i lepší obloučky. Děkuji Dominikovi, že mi nedal vydechout,“ děkovala přes sociální sítě svému tanečníkovi. První ples už mají za sebou. „Zatím pro mě osobně to bylo příjemnější, protože jsem tam doma, ale pro Verču zase nová zkušenost, takže lehká nervozita byla,“ prozradil Aha! Vodička.

„Jsem hrozně rád za plesy, protože máme s Verčou zase možnost se aspoň trochu vidět,“ svěřil se s úsměvem. Kromě vystoupení s herečkou se i nadále věnuje trénování svěřenkyň a ani své tancování nepověsil na hřebík. „Půl roku už pracuju dvanáct hodin denně a sedm dní v týdnu, což je ohromná zátěž na tělo i psychiku,“ řekl držitel Ceny Thálie.  Kromě choreografií si na plesy půjčují i kouzelné výtvory Taťány Kovaříkové, které je zavádějí zpět na soutěžní parket StarDance. „Kostýmy si pokaždé vypůjčujeme z České televize, takže vzpomínky se vracejí,“ dodal Vodička.

Změna je život
Taneční kreace předváděné na plesech nejsou do puntíku stejné jako ve StarDance. „Tančíme choreografie, které divák mohl vidět na obrazovce, ale nějaké části jsou upravené. Buď kvůli rekvizitám, nebo dalším věcem,“ prozradil Dominik.

První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.