Dominika Gottová (46): BOJ O PENÍZE KVŮLI BYTU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika Gottová (46): BOJ O PENÍZE KVŮLI BYTU!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (archiv K. a D. Gottových)

Je to teprve měsíc a půl, co nejstarší dcera Karla Gotta (†80) utekla od nemocného, zadluženého a nevěrného manžela a přestěhovala se zpět z Finska do Česka! A podle informací deníku Aha! teď Dominika Gottová (46) znovu mluví o stěhování. Proč a kam chce vlastně odejít? Kolik ji to bude stát?

Od prvního dne, kdy ji do Česka přivezl autem kamarád, bydlí Dominika u zpěvačky Šárky Rezkové (50) v Mníšku pod Brdy. Ta jí sama od sebe nabídla azyl, když se nejstarší Slavíkova dcera rozhodla utéct z Helsinek. S manželem, bývalým kytaristou finské metalové skupiny Stratovarius Timem Tolkkim (53), se je totiž chystali vystěhovat exekutoři, protože muzikant půl roku neplatil nájem za dům, v němž žili.

Blízko práci
Dominika si teď ale začala hledat vlastní střechu nad hlavou. „Jsem Šárce a její rodině za azyl vděčná, ale od začátku jsem počítala s tím, že jakmile se postavím na vlastní nohy, najdu si svoje bydlení v Praze,“ popsala deníku Aha! Gottová. „Hlavně kvůli práci, abych jí byla blíže a nemusela dojíždět. A taky kvůli mamince, abychom mohly být častěji spolu,“ vysvětlila. Každopádně bude kvůli vlastnímu bydlení bojovat o každou korunu.

Stačí garsonka
Zatím je Dominika ve fázi hledání vhodného bytu. „Stačí mi garsonka, kterou bych si vybavila! Už mám nějaké tipy, čekají mne prohlídky a uvidíme,“ nastínila plány pro příští dny. „Musím si pak ještě pořídit vybavení toho bytu, nic vlastního nemám,“ dodala nejstarší Slavíkova dcera s tím, že se snad zadaří a bude mít do jara vlastní domácnost.

Do Finska se nevrátí
Dominika se v rodném Česku rychle stabilizovala a – jak řekla deníku Aha! – i přes telefonický kontakt se svým stále ještě manželem Timem se nechystá znovu stěhovat do Finska. „To opravdu ne! Do Helsinek se vracet v žádném případě nebudu. A návrat k manželovi také neplánuji. Uvidíme se nicméně v březnu v Praze, kde mne navštíví,“ doplnila.

Nejstarší dcera Karla Gotta u hrobu! Slzy a slib, který mu dala za jeho života.

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
jity
1. 2. 2020 • 12:47

hanainge má nějakou utkvělou představu. Měl by se nechat vyšetřit.

kinki
19. 1. 2020 • 16:19

tej zenskej tiahne na 50, a uz davno mala mat vyriesene a usporiadane svoje sukromie. Ze nedokaze udrzat korunu je jej problem, takze nevidim dovod 50 rocnej tape zase pomahat. Ta zenska cely zivot iba natrcala paprce, a co dostala, to razom premrhala.Presne ako jej matka. Este aj o tu sa museli a musia postarat cudzi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.