Vzrušuje ho, když spí. Je to úchylka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vzrušuje ho, když spí. Je to úchylka?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, je nám s přítelem 21 a líbí se nám trochu netradiční až hrubé formy sexu. To je v pohodě, líbí se nám to oběma. Jenže když spolu spíme přes celou noc vedle sebe, tak on má problém. Prý ho neuvěřitelně vzrušuje když mě vidí spát a sám pak nemůže usnout a má na mě strašnou chuť. Stačí se přitulit nebo tak... Prý se musí otočit a snažit se nemyslet na to že tam jsem, a je to trochu problém. Ráno už je fakt nešťastný, protože má pochopitelně zase chuť, když celou noc nemohl, jenže ráno na to taky chuť nemám. A mně je líto, že to je takhle. S chutí k sexu obecně problém nemám... Spíš přes den ho vyčerpám tak, že už nemá ani pořádnou erekci a vyvrcholení taky pak stěží dosáhne... Ale když spím, a on mě vidí, tak přes vyčerpání je jak kdyby rok ženskou neměl... Co s tím? Prý je to snad nějaká úchylka dokonce... Poradíte nám k tomu něco? Nebo alespoň kde se o tom něco dočtu? Děkuji (Kristýna, 21)

Dobrý den, to, co považujeme v rámci sexuality za přípustné, se u mnoha z nás liší. Pokud žijeme v partnerství, mělo by to, co se v sexuálním životě děje, vycházet z přání a vzájemného respektování obou partnerů a ze vzájemné dohody. Pokud vám oběma vyhovují netradiční formy sexu, a dokážete se na tom shodnout, ani jeden z vás nemá pocit, že by byl k něčemu nucen, nevidím v tom žádný problém. Pokud ale přítele nejvíc vzrušuje, když spíte a nedokáže tuto touhu ovládnout, působí mu nepříjemné pocity a je jí frustrován i přes to, že jste se večer milovali, doporučuji navštívit sexuologa, který vám pomůže tento rozdíl v sexuální touze překonat a vysvětlit, co partnera vede k tomu, že po sexu nejvíc touží když ho nemůže mít. Je ale obvyklé, že na začátku vztahu bývá sex poněkud bouřlivější a frekvence pohlavních styků vyšší, proto je možné, že se za několik měsíců tento problém sám upraví.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.