Tak to je síla! Je tohle normální? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tak to je síla! Je tohle normální?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, jsem nevěrná manželovi a necítím výčitky. Je to normální? Vyhledávám už jen přítele a ne manžela. Prosím o váš názor! A to jsem vždy nevěru odsuzovala. (Kateřina, 35)

Dobrý den, nevěra je velmi svízelná záležitost. Samozřejmě se může stát, že se člověk zamiluje do někoho jiného, důležité ale jsou i další okolnosti. Ženy se dopouštějí nevěry nejčastěji pokud nejsou spokojeny ve stávajícím vztahu. Zamyslete se tedy nad tím, kde byl ve Vašem vztahu s partnerem problém, proč jste si zevšedněli, odcizili se. Pokud máte s manželem děti, je situace opět trochu jiná (v tomto případě se doporučuje na ně při vyřizování partnerských vztahů myslet). Výčitky a špatné svědomí se nemusí objevit u všech, kdo jsou svému partnerovi nevěrní. Záleží hodně na i na tom, jak si sami před sebou nevěru dokážeme omluvit. Pokud se ale nacházíte v situaci, která Vám připadá neřešitelná, doporučuji se obrátit na manželskou poradnu, ve které vám psycholog pomůže srovnat si vlastní myšlenky a pocity.

Přečtěte si
bestteckaie
16. 4. 2020 • 14:37

Co kdybyste oba vzala na swingers party. Pohlo by to vasimi city?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.